Διπλά sms: Βροχή τα πρόστιμα ,έρχεται χρονόμετρο

Πρόστιμα για τα διπλά sms – Τους έπιασε στη φάκα η αστυνομία

Ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Σταύρος Μπαλάσκας μίλησε για τα πρόστιμα που κόπηκαν το περασμένο  Σαββατοκύριακο, αφού οι ουρές που σχηματίστηκαν έξω από τα καταστήματα ήταν τεράστιες.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας μίλησε στο  OPEN λέγοντας ότι οι ουρές στα καταστήματα ξεπερνούσαν τα 200 μέτρα με συνέπεια  να κοπούν αρκετά πρόστιμα για παραβίαση του sms.

Είπε επίσης πως δεν παραβιάστηκε απλά το επιτρεπόμενο  δίωρο αλλά κάποιοι ήταν μέχρι και 7 ώρες έξω. Σε ερώτηση που του έγινε για το πως διαπιστώθηκε κάτι τέτοιο είπε: Αρκετοί έσβηναν τα sms και έστελναν νέα μνήματα.

Δείτε επίσης :Χαλκίδα: Κόκκινος συναγερμός Προς αυστηρό lockdown ο δήμος

Χρονόμετρο sms

Mέσω του e-katanalotis θα γίνεται ο έλεγχος στον καταναλωτή. Αν το σχέδιο αυτό τελικά εφαρμοστεί οι καταναλωτές θα μπαίνουν  στο e-katanalotis και θα κατεβάζουν την εφαρμογή. Κατεβάζοντας λοιπόν την εφαρμογή αυτή οι καταναλωτές θα έχουν το δικό τους  QR που θα μπορούν να κάνουν τις αγορές τους και στην οθόνη του τηλεφώνου τους θα εμφανίζεται ένα χρονόμετρο.

Το χρονόμετρο θα σταματάει στις 2 ώρες. Όταν τελειώσει το 2ωρο αλλά ο καταναλωτής είναι ακόμη έξω τότε θα έρχεται πρόστιμο .Ετήσιά με αυτή την μέθοδο του χρονομέτρου δεν θα μπορεί να γίνει παραβίαση της επιτρεπόμενης ώρας πέραν του 2ωρου.

 

Close