ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Βίντεο ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ με τα βασανιστήρια στον Βαγγέλη Γιακουμάκη

Οπτικοακουστικό υλικό από το bullying που δεχόταν ο Βαγγέλης Γιακουμάκης από την παρέα των Κρητικών εξασφάλισε η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος».

Το βίντεο καταρρίπτει τους ισχυρισμούς ότι οι τραμπουκισμοί με θύμα τον 20χρονο Βαγγέλη ήταν ένα «παιχνίδι» ανάμεσα σε φοιτητές και πρόκειται για το πρώτο ντοκουμέντο από τα βασανιστήρια του αδικοχαμένου σπουδαστή, που έρχεται στη δημοσιότητα.

1

 

Σ’αυτό ένας από τους περίπου 8 συμμετέχοντες αρχίζει να βιντεοσκοπεί με το κινητό του τηλέφωνο, ακριβώς όταν οι υπόλοιποι αρχίζουν να πέφτουν πάνω του. Ο Βαγγέλης φωνάζει δυνατά ότι πονάει και ζητάει να τον αφήσουν να σηκωθεί από το κρεβάτι. Κανείς όμως δεν τον ακούει, αντιθέτως ξεσπούν σε γέλια. Ένας από τους πιο σκληρούς Κρητικούς τον βρίζει χυδαία. Η πλάκα ξεπερνά κάθε όριο και ένας από αυτούς τον πιάνει κεφαλοκλείδωμα και με δύναμη τον ξαπλώνει κάτω πιέζοντας με βία το κεφάλι του.

2

Το ντοκουμέντο, το οποίο -σύμφωνα με την εφημερίδα- γυρίστηκε στις αρχές του 2014, παραδόθηκε σε υπάλληλο της Γαλακτοκομικής Σχολής από έναν σπουδαστή, ο οποίος «έσπασε» και θέλησε να δείξει τα όσα συνέβαιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες της Εστίας. Στα χέρια των αρχών έφτασε τον Μάρτιο του 2015.

 3

 

Τραγική σύμπτωση: ο Βαγγέλης φοράει το μπλε γνώριμο φούτερ με την στάμπα «Italia». To ίδιο φορούσε και τη μοιραία μέρα της εξαφάνισης του…

Μέσα στον Ιούνιο αναμένεται να καταθέσουν οι γονείς του Βαγγέλη Γιακουμάκη και θα ακολουθήσουν οι απολογίες των κατηγορουμένων.

star.gr

Close