Σεισμός στην Εύβοια: Ενεργοποιήθηκε νέα εστία αναφέρει ο Παπαδόπουλος – Μεγάλη προσοχή

Ο καθηγητής σεισμολογίας Γεράσιμος Παπαδόπουλος επισημαίνει πως  υπάρχει ενεργοποίηση νέας εστίας, διαφορετικής από αυτή που είχε δώσει τα 4,9 Ρίχτερ στα Ψαχνά στις 28 Δεκεμβρίου και εφιστα την προσοχή των κατοίκων 

Σεισμός στην Εύβοια: Μεγάλη προσοχή στη σεισμική ακολουθία στην Εύβοια, μετά τον σεισμό των 4,2 Ρίχτερ της Τετάρτης, εφιστά ο καθηγητής σεισμολογίας Γεράσιμος Παπαδόπουλος.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει ότι πρόκειται για ενεργοποίηση νέας εστίας στην Εύβοια.

«Σεισμός στις 22.01 προκαταρκτικού μεγέθους 4,3 (ΕΜSC) στην περιοχή Βλαχιάς κεντρικής Eύβοιας αισθητός και στην Αττική. Σε προηγούμενη ανάρτησή μου είχα επισημάνει ότι εκεί έχουμε ενεργοποίηση νέας εστίας. Μεγάλη προσοχή στην Εύβοια».

Δείτε επίσης : Γλυκό για τα Θεοφάνια: Τούρτα κατσαρόλας

Σεισμός στην Εύβοια: Ενεργοποιήθηκε νέα εστία αναφέρει ο Παπαδόπουλος – Μεγάλη προσοχή

Σε επικοινωνία που είχε το evima.gr με τον δήμαρχο Διρφύων Μεσσαπίων Γιώργο Ψαθά, δήλωσε πως, «Δεν έχουν αναφερθεί ζημιές. Ο σεισμός ήταν ιδιαίτερα αισθητός και είμαστε σε επιφυλακή.

Δείτε επίσης : Bέροια : Ο πατέρας του βρέφους σπάει την σιωπή του  Προσπαθούμε να μην χάσουμε κι άλλον άνθρωπο

Η συγκεκριμένη δόνηση ήταν 4,2 Ρίχτερ, μικρότερη από τον μεγάλο σεισμό των 4,8 Ρίχτερ που σημειώθηκε το προηγούμενο διάστημα, ωστόσο, όπως ανέφεραν κάτοικοι της περιοχής στο evima. gr ήταν ιδιαίτερα ισχυρή με πολύ δυνατή βοή για ακόμα μια φορά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy-Cool.gr

Close