Σεπόλια: Άνδρας είχε συνομιλήσει με την 12χρονη και είχε καταγγείλει την υπόθεση αρκετούς μήνες πριν

Νέες αποκαλύψεις στην υπόθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια αφού άνδρας που είχε συνομιλήσει με την 12χρονη από την εφαρμογή γνωριμιών είχε καταγγείλει την υπόθεση μήνες πριν. 

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας 12χρονης στα Σεπόλια. Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία για τον εφιάλτη των βιασμών της 12χρονης.

Χρήστης του blindchat φαίνεται να είχε ενημερώσει τις Αρχές λίγους μήνες πριν ξεσπάσει η αποκάλυψη της αλήθειας για τα μαρτυρική ζωή της 12χρονης από τον 53χρονο παιδοβιαστή.

Δείτε ακόμη Σεπόλια : Οι σοκαριστικοί διάλογοι του Μίχου με τους βι@στές της 12χρονης – Μπορώ να σου δίνω 90 ευρώ για δυο φορές τη βδομάδα

O Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ», στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA αποκάλυψε πως ο εν λόγω άντρας επικοινώνησε με την αστυνομία μόλις αντιλήφθηκε πως η συνομιλήτριά του ήταν ανήλικη.

Δείτε ακόμη Ανήλικος πέθανε από σπάνια αμοιβάδα που τρώει τον εγκέφαλο

Παράλληλα μετά την καταγγελία του συνέχισε να συνομιλεί με την ανήλικη κάνοντας ουσιαστικά μία προσωπική έρευνα για την υπόθεση.

Χρονικά, ο άντρας προσδιόρισε την επικοινωνία που είχε με την Αστυνομία για τον εν λόγω γεγονός αρκετούς μήνες πριν από την αποκάλυψη που έγινε για την υπόθεση, εγείροντας πια πολλά ερωτήματα για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Δείτε ακόμη Αγρίνιο: Η ζωγραφιά αποκάλυψε την κακοποίηση του 4χρονου – Η μητέρα του του έκανε πλάτες

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας εστιάζοντας στους «πελάτες» του ανήλικου θύματος. Η 12χρονη στις καταθέσεις της είχε κάνει αναφορά για 11 άντρες τους οποίους συναντούσε σε αυτοκίνητα στην περιοχή των Σεπολίων και για άλλους 25 που συναντούσε στον οίκο ανοχής. Το τελευταίο στοιχείο έχει αιφνιδιάσει τις Αρχές καθώς δεν γνωρίζουν ακόμη από πού αντλήθηκαν αυτές οι επαφές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close