Προσοχή: Απατεώνες προσποιούνται στελέχη του ΕΟΔΥ κι επιχειρούν να μπουν σε σπίτια

Ένας άστεγος  52 χρονος πιάστηκε επ’ αυτοφώρω, την ώρα που ασελγούσε σε βάρος δυο ανήλικων αγοριών.

Δείτε επίσης : Νηπιαγωγός καταδικάστηκε για την δηλητηρίαση 25 μαθητών

 Μετά τη σύλληψη του  ο Εισαγγελέας διέταξε να δημοσιευθούν τα στοιχεία της ταυτότητας του- σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Θεοδόση Πάνου από το newsit.gr –   ώστε να ενημερωθούν οι πολίτες καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που ασέλγησε σε βάρος ανηλίκων παιδιών.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, κατόπιν απόφασης του αρμόδιου Εισαγγελέα, πρόκειται για τον “Μ. Ι. του Γεωργίου και της Ελένης, γεννηθέντα την 9-7-1968 στον Πύργο Ηλείας”.

Ο 52 χρόνος  στις  στις 20 του μήνα σε εγκαταλειμμένο κτίριο στο κέντρο του Πειραιά ασέλγησε σε δυο δυο ανήλικα αγόρια.

Τα ανήλικα παιδιά έφτασαν στο εγκαταλελειμμένο  κτίριο συνοδευόμενα από τον 52 χρόνο.Τη σκηνή είδε ένας περαστικός κύριος  ο οποίος κατάλαβε τι θα επακολουθήσει και κάλεσε την αστυνομία, και η σύλληψη του 52χρονου έγινε επ’ αυτοφώρω.

Τέλος μετά από ερεύνα  συνελήφθησαν οι γονείς των  δυο αγοριών, με την κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκου.

29-09-2020: Δημοσιοποίηση στοιχείων ταυτότητας και φωτογραφίες ημεδαπού κατηγορούμενου για γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 20-9-2020, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενου για γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον ΜΠΕΚΡΗ Ιωάννη του Γεωργίου και της Ελένης, γεννηθέντα την 9-7-1968 στον Πύργο Ηλείας.

Δείτε τις φωτογραφίες

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 52χρονου που ασέλγησε σε δύο ανήλικα παιδιά (φωτογραφίες)

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 52χρονου που ασέλγησε σε δύο ανήλικα παιδιά (φωτογραφίες)

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 52χρονου που ασέλγησε σε δύο ανήλικα παιδιά (φωτογραφίες)

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι 24-3-2021, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας της κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική του δράση, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιόριστου εισέτι αριθμού ανηλίκων παθόντων, καθώς και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

 

 

Close