Στο φως ήρθε η μυστική διαθήκη της Νανάς Καραγιάννη. Τα χιλιάδες ευρώ και η κληρονομιά

Απρόσμενες αποκαλύψεις έρχονται στο φως όσον αφορά τη διαθήκη της Νανάς Καραγιάννη, η οποία έφυγε από τη ζωή μετά τη μάχη που έδωσε με την νευρική ανορεξία. Χιλιάδες ευρώ και σπίτια άφησε σε άγνωστο μέχρι στιγμής πρόσωπο.

Οι πληροφορίες θέλουν να υπάρχει τραπεζικός λογαριασμός με χιλιάδες ευρώ, και δυο σπίτια που η Νανά Καραγιάννη έχει κληροδοτήσει με τη διαθήκη της σε άγνωστο μέχρι στιγμής πρόσωπο.

Το γεγονός προκαλεί μεγάλη εντύπωση καθώς, όπως είχε γίνει γνωστό από το στενό φιλικό της περιβάλλον, τα τελευταία χρόνια η Νανά Καραγιάννη αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Μάλιστα, επισκεπτόταν το σπίτι του ηθοποιού σχεδόν καθημερινά, όπου έπαιρνε φαγητό, το οποίο μοίραζε και σε άλλους ανθρώπους που είχαν ανάγκη.

Δείτε επίσης Έφυγε από το τη ζωή ο μουσικοσυνθέτης Γιάννης Σπανός

Η διαθήκη της Νανάς είναι σύμφωνα με πληροφορίες χειρόγραφη. Όταν η Νανά έφυγε, ο κληρονόμος με έκπληξη δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από συμβολαιογράφο και ενημερώθηκε για το περιεχόμενο της. Έμεινε άναυδος όταν η τράπεζα μετά από μήνες τον ενημέρωσε για το χρηματικό ποσό που είχε κληρονομήσει! Όπως όλοι μας, έτσι κι εκείνος, γνώριζε τα προβλήματα, που αντιμετώπιζε η δημοσιογράφος τα τελευταία χρόνια, καθώς τη στήριζε στις δυσκολίες της. Έχει ήδη,σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του TLIFE, γίνει αποδοχή της κληρονομιάς.

Με πληροφορίες από tlife.gr

 

Close