Τα πιο τρυφερά λόγια του Λευτέρη Σουλτάτου για την γυναίκα του που μας κάνει να "λιώνουμε"

Καλεσμένη στην εκποπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν η Βάσω Λασκαράκη, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για το γάμο της και τον έρωτα της για τον Λευτέρη Σουλτάτο.

Ο ίδιος αφορμόμενος από την εξομολόγησή της αυτή μίλησε για την ίδια με τα πιο ομορφα λόγια!!!

Η ηθοποιός μίλησε για τον γάμο της με τον Λευτέρη Σουλτάτο, αποκάλυψε πως πάρθηκε η απόφαση να γίνει τόσο νωρίς και σε ανύποπτο χρόνο, ενώ δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, όταν μίλησε για τον σύζυγό της και για το πόσο ερωτευμένη είναι μαζί του.

Ο Λευτέρης Σουλτάτος από την άλλη φαίνεται να παρακολούθησε όλη τη συνέντευξη της συζύγου του, κι αυτό φάνηκε μέσα από ένα story που ανέβασε κι έκανε reshare στο δικό της account και η Βάσω.

Δείτε επίσης Η Σίσσυ Χρηστίδου μία θεά μέσα στο μαγιό της ποζάρει πιο όμορφη από ποτέ!

Ο γνωστός σεφ ανέβασε ένα στιγμιότυπο με την αγαπημένη του στο account του, γράφοντας επάνω κάτι τόσο όμορφο και γλυκό, που πραγματικά μας συγκίνησε. Η Βάσω που έκανε reshare το post του σημείωσε απλά πως κάποιος δεν δουλεύει και παρακολουθεί την εκπομπή.

Τα πιο τρυφερά λόγια του Λευτέρη Σουλτάτου για την γυναίκα του που μας κάνει να "λιώνουμε" Τα πιο τρυφερά λόγια του Λευτέρη Σουλτάτου για την γυναίκα του που μας κάνει να "λιώνουμε"

Με πληροφορίες από queen.gr

Close