Θρήνος στην Κρήτη για τον μικρό Ζαχαρία –  Βαφτίζεται η αδερφή του πριν την κηδεία του (εικόνες)

Τραγικός επίλογος για τον 3χρονο Ζαχαρία αφού τελικά κατέληξε και βύθισε στο πένθος την οικογένεια του αλλά και ολόκληρη την Κρήτη. Στο ΠΑΓΝΗ συγκεντρώθηκαν αρκετοί  κάτοικοι της Λιγόρτυνου για να συμπαρασταθούν στους απαρηγόρητους γονείς .

Δείτε επίσης : Έφυγε από την ζωή ο ηθοποιός Παναγιώτης Μαντέλης

Η οικογένεια, σύμφωνα με το flashnews.gr, λίγες ώρες πριν αποχαιρετήσουν το παιδί τους, αποφάσισε να βαφτίσει την μικρή του αδερφή που ήρθε στον κόσμο πριν λίγους μήνες θέλοντας να τηρήσουν την τοπική παράδοση που θέλει τις οικογένειες να μην έχουν αβάπτιστα μέλη πριν φύγει για την ζωή κάποιο άλλο.

Στην Λιγόρτυνο ήδη γίνονται οι προετοιμασίες μέσα σε βουβό πένθος και από την μια η οικογένεια του μικρού Ζαχαρία ετοιμάζεται να βαφτίσει ένα μικρό κοριτσάκι και από την άλλη να αποχαιρετήσει το μεγάλο αδερφάκι της που έφυγε από την ζωή τόσο πρόωρα.

Θρήνος στην Κρήτη για τον μικρό Ζαχαρία – Βαφτίζεται η αδερφή του πριν την κηδεία του εικόνες

Στις 15:00 το μεσημέρι θα τελεστεί η κηδεία του μικρού Ζαχαρία που έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα της Παρασκευής σκορπώντας το πένθος και την στενοχώρια σε φίλους και συγγενείς της οικογένειας του τρίχρονου αγοριού.

Ο μικρός Ζαχαρίας που απέκτησε το όνομά του το μεσημέρι της Πέμπτης όταν και χρειάστηκε να τελεστεί αεροβάφτιση, καθώς η πορεία της υγείας του παρουσίαζε επιδείνωση έφυγε από την ζωή στην 1:00 τα ξημερώματα και αφού πάλεψε για να παραμείνει στην ζωή για περισσότερες από 24 ώρες.

Θρήνος στην Κρήτη για τον μικρό Ζαχαρία – Βαφτίζεται η αδερφή του πριν την κηδεία του (εικόνες)

Έστρωσαν λουλούδια σε δρόμο του χωριού για να περάσει η σορός του μικρού Ζαχαρία

Θρήνος στην Κρήτη για τον μικρό Ζαχαρία – Βαφτίζεται η αδερφή του πριν την κηδεία του (εικόνες)

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στη φωτογραφία που δημοσίευσε το zarpanews.gr, κάτοικοι του οικισμού της Λιγόρτυνου έστρωσαν με λευκά λουλούδια το δρόμο από όπου αναμένεται να περάσει η νεκρική πομπή που θα φέρει τη σορό του μικρού Ζαχαρία.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close