Από τα λόγια στις πράξεις: Στην Αθήνα για ιατρική αποκατάσταση ο Θύμιος!

Ο Θύμιος Μπουγάς ο οποίος είχε πέσει θύμα bulling απο τους νταήδες του Πύργου, είχε εξαφανιστεί για ένα διάστημα καθώς δεν άντεξε και όλοι έσπευσαν να τον βοηθήσουν. Αυτή είναι η νέα του ζωή μετά απο τις βοήθειες που του δόθηκαν.

Η εξαφάνιση του Θύμιου Μπουγά είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, ενώ τα όσα είχε βιώσει είχαν συγκινήσει και προβληματίσει αρκετό κόσμο, σε κάθε σημείο της χώρας.

Δείτε ακόμη Το είδαμε και αυτό: Θανατηφόρα ασθένεια μετατρέπει τα περιστέρια σε ζόμπι

Ο άνθρωπος που δεν άντεξε να είναι παρίας της κοινωνίας και να χλευάζεται από ανθρώπους που δεν τον γνώριζαν, αποτραβήχτηκε από όλους και έζησε για λίγες ημέρες κρυφά. Πιο κρυφά και από τη «ζωή στη σκιά» που είχε μέχρι τότε για να μην έρχεται σε επαφή με πολλούς ανθρώπους, προκειμένου να μην τον κοροϊδεύουν για το πρόβλημα που είχε μετά από ένα ατύχημα.

Δείτε ακόμη Παλαιό Φάληρο: Τον δράκο με το τατουάζ ψάχνουν οι Αρχές-Το προφίλ του

Όμως ο Θύμιος βρέθηκε, έλαβε τη στήριξη που έπρεπε από οικογένεια, φίλους και απλό κόσμο και επέστρεψε σε μια φυσιολογική κανονικότητα.

Δείτε ακόμη Φρίκη : Μαθητής Λυκείου βίασε ανήλικη στις τουαλέτες του σχολείου

Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος και σεναριογράφος Νατάσα Μποζίνη –που είχε κινητοποιηθεί και όταν εξαφανίστηκε ο Θύμιος- o 39χρονος άνδρας εγκατέλειψε τον Πύργο και βρίσκεται στην Αθήνα για να δώσει μάχη για το μέλλον του.

Μάλιστα, δημοσίευσε και μια φωτογραφία που της έστειλε ο Θύμιος. Όπως διαβάζουμε στα σχόλια, ο Θύμιος σήμερα έχει πιάσει μόνιμη δουλειά, έχει στο πλάι του πληθώρα ανθρώπων, ενώ έχει καταφέρει να νοικιάσει και το δικό του σπίτι, σύμφωνα με το instanews, στο οποίο κάνει μερεμέτια – όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close