Τόσα Πλήρωσε η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ για να Δει τον Ρέμο στο Nammos! Μας Έπεσε το Σαγόνι με το Νούμερο!

Ο δημοφιλής Ελληνας καλλιτέχνης μαζί με τον καταξιωμένο Αιγύπτιο τραγουδιστή Amr Diab βρέθηκαν στην σκηνή του Nammos την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018. Ο κόσμος που παρακολούθησε τη συναυλία, αν και λιγότερος κατά 30% σε σχέση με πέρυσι έκανε τζίρο που προκαλεί ίλιγγο.

Οι εισπράξεις της βραδιάς, μέρος των οποίων διατέθηκε στις οικογένειες των θυμάτων και στους πληγέντες της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι Αττικής, έφθασαν σύμφωνα με πληροφορίες, τα 1,2 εκατ. ευρώ. Μόνο από τις εισπράξεις του ΦΠΑ το δημόσιο θα βάλει στα ταμεία του πάνω από 300.000 ευρώ.

Για άλλη μια χρονιά, οι φοροελεγκτές δεν άφησαν τίποτα στην τύχη. Από νωρίς είχαν πάρει τα μέτρα τους. Πριν ακόμα ξεκινήσει η συναυλία έξι υπάλληλοι της ΑΑΔΕ βρίσκονταν στο χώρο του Nammos ενώ δυο ακόμη που ήταν στο νησί είχαν ειδοποιηθεί να είναι standby. Τα μάτια τους ήταν καρφωμένα στην ταμειακή μηχανή και στα τραπέζια των πελατών μέχρι τις 08:30 το πρωί του Σαββάτου που τελείωσε το μεγάλο event.

Δείτε ακόμα: Φλoρίντα Πετρουτσέλι: Η πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο με την κόρη της!

Μεταξύ εκείνων που παρακολούθησαν τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου ήταν και η μικρή κόρη του Donald Trump, Tiffany, το τραπέζι της οποίας, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, έκανε τζίρο 14.000 ευρώ.

Δείτε ακόμα: Ελεονώρα Μελέτη: Η τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη της και το μήνυμά της για τον θηλασμό

Σύμφωνα με πληροφορίες, τη συγκεκριμένη βραδιά οι ελεγκτές δεν εντόπισαν ούτε μια φορολογική παράβαση. Όλα κύλησαν ομαλά ενώ έλεγχος έγινε και στα συμβόλαια των δυο τραγουδιστών με την επιχείρηση.

Δείτε ακόμα: Μήπως θυμάστε την Ιωάννα από το «Πιο γλυκό μου ψέμα»; Δείτε πως είναι σήμερα!

Πρόσφατα, οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ είχαν βάλει 48ωρο λουκέτο στο εστιατόριο – μπαρ του Nammos για μη έκδοση αποδείξεων. Οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης μετά το λουκέτο προχώρησαν σε μια κίνηση που εξέπληξε ευχάριστα τους επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Εξόφλησαν εξ ολοκλήρου το πρόστιμο των 4,5 εκατομμυρίων ευρώ που είχε επιβληθεί στη επιχείρηση και βρισκόταν σε εκκρεμότητα τα τελευταία χρόνια. Πλήρωσαν το πρόστιμο και έκλεισαν οριστικά τους ανοιχτούς λογαριασμούς που είχε το Nammos με την Εφορία.

Πηγή: true
Close