Υπόθεση Έπσταϊν: 56χρονη από τη Σουηδία αναγνώρισε 36 χρόνια μετά τον βιαστή της στα αρχεία που δημοσιοποιήθηκαν

Υπόθεση Έπσταϊν: 56χρονη από τη Σουηδία αναγνώρισε 36 χρόνια μετά τον βιαστή της στα αρχεία που δημοσιοποιήθηκαν

Η υπόθεση με τα αρχεία Έπσταϊν έχει σοκάρει τον πλανήτη. Αυτή τη φορά 56χρονη γυναίκα από τη Σουηδία αναγνώρισε 36 χρόνια μετά τον βιαστή της στα αρχεία που δημοσιοποιήθηκαν από τις αρμόδιες Αρχές των ΗΠΑ, όπως προβλέπει ο νόμος.

Όλος ο πλανήτης βρίσκεται σε σοκ με την υπόθεση του χρηματιστή και παιδόφιλου Έπσταϊν. Τα αρχεία της ντροπής δημοσιοποιήθηκαν από τις αρμόδιες Αρχές των ΗΠΑ όπως προβλέπει ο νόμος και ο κόσμος δεν ξέρει πλέον τί να πιστέψει, ακόμη και για διάσημους που μέχρι πριν λίγο καιρό θαύμαζε. Αυτή τη φορά 56χρονη από τη Σουηδία, αναγνωρίζει στα αρχεία τον βιαστή της, 36 χρόνια μετά.

56χρονη από τη Σουηδία αναγνωρίζει τον βιαστή της στα αρχεία Έπσταϊν

Πιο συγκεκριμένα, μήνυση κατέθεσε μία 56χρονη Σουηδέζα, η οποία υποστηρίζει πως αναγνώρισε τον βιαστή της στα αρχεία του αυτόχειρα χρηματιστή και προαγωγού Τζέφρι Επστάιν. Την είδηση της καταγγελίας για βιασμό μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP), επικαλούμενο πηγή που βρίσκεται κοντά στην υπόθεση.

Φαίνεται πως η γυναίκα ανέφερε ότι αναγνώρισε σε φωτογραφία, η οποία περιλαμβάνεται στα δημοσιοποιημένα έγγραφα του καταδικασμένου παιδόφιλου Τζέφρι Επστάιν, έναν άνδρα τον οποίο κατηγορεί ότι τη βίασε τη δεκαετία του 1990.

Πιο ειδικά, η Έμπα Κάρλσον στρέφεται νομικά κατά του Ντάνιελ Σ., τον οποίο γνώρισε στη Σουηδία. Σύμφωνα με τη μήνυση, ο άνδρας αυτός την οδήγησε αρχικά στο Μονακό και στη συνέχεια στη Γαλλία, υποσχόμενός της καριέρα μοντέλου. Η καταγγελία, που περιήλθε σε γνώση του AFP, κατατέθηκε στην εισαγγελία του Παρισιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η γυναίκα κατηγορεί τον Ντάνιελ Σ. ότι τη βίασε στην πισίνα μίας έπαυλης στις Κάννες και στη συνέχεια την παρουσίασε στον Ζεράλ Μαρί, πρώην διευθυντή του πρακτορείου μοντέλων Elite.

Από την άλλη η Έμπα Κάρλσον είχε υποβάλει μήνυση για βιασμό το 2020 σε βάρος του Ζεράλ Μαρί, υπόθεση που τέθηκε στο αρχείο λόγω παραγραφής. Ωστόσο, δεν είχε κινηθεί τότε δικαστικά κατά του Ντάνιελ Σ., καθώς δεν γνώριζε την ταυτότητά του.

Η αναγνώριση έγινε 36 χρόνια μετά

Τριάντα έξι χρόνια αργότερα, η γυναίκα δήλωσε πως αναγνώρισε τον φερόμενο δράστη σε φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης στο πλαίσιο της υπόθεσης Επστάιν. Ο σύντροφός της, ο οποίος είχε γνωρίσει τον Ντάνιελ Σ., επιβεβαίωσε επίσης την ταυτοποίηση.

Δείτε ακόμα Καλλιθέα: Συνεχίζει να παλεύει για τη ζωή του το 2χρονο παιδί που έπεσε στο σιντριβάνι – «Είναι μια χαρά το παιδί» απαντά ο πατέρας

Το όνομα του Ντάνιελ Σ. εμφανίζεται σε συνομιλίες με τον Τζέφρι Επστάιν, σύμφωνα με τα έγγραφα του υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ που περιήλθαν στη γνώση του AFP. «Η κυρία Κάρλσον ελπίζει πως η εισαγγελία του Παρισιού θα ασχοληθεί με τη μήνυσή της, ώστε να διεξαχθεί έρευνα για πράξεις βιασμού και εμπορίας ανθρώπων», δήλωσε η δικηγόρος της, Αν Κλερ Λεζέν, στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Όπως τονίζει, στόχος είναι «να καθοριστεί εάν αυτές οι πράξεις έχουν επαναληφθεί, να αποκαλυφθούν οι δραστηριότητες της οργάνωσης και να ταυτοποιηθούν πιθανά θύματα εγκλημάτων που δεν έχουν ακόμη παραγραφεί».

Δημοφιλή άρθρα: