3- απίστευτοι- τρόποι -να- διώξετε -τις- κατσαρίδες -απο- το -σπίτι-

3 απίστευτοι diy τρόποι να σκοτώσετε τις κατσαρίδες. ΑΤο Καλοκαίρι μπορεί να είναι μία όμορφη εποχή αλλά έχει και τα κακά της. Ένα από αυτά είναι η αφόρητη ζέστη αλλά και οι…κατσαρίδες. Μπορεί μερικοί να τις φοβούνται, άλλοι να τις σιχαίνονται ενώ μερικοί άλλοι να μην ενδιαφέρονται. Κανείς όμως από αυτούς δεν τις θέλει μέσα στο σπίτι του.

Μπορεί λοιπόν ένα βράδυ να δεις μία Τερέζα κατσαρίδα να περπατάει πάνω στον πάγκο της κουζίνας. Συνειδητοποιείς ότι έχεις ξεμείνει από σπρέι απεντόμωσης και ξέχασες να πας να αγοράσεις.

Δείτε ακόμα Πες αντίο στις κατσαρίδες με απορρυπαντικό πλυντηρίου

Δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι ότι από εδώ και πέρα θα πρέπει να συγκατοικήσεις με την Τερέζα ή να μετακομίσεις. Σου έχουμε εμείς την λύση. Διαβάστε παρακάτω: 

Τρόποι να διώξετε τις κατσαρίδες απο το σπίτι: Χρησιμοποίησε οινόπνευμα

Όταν τα σπίτια έχουν οινόπνευμα. Μπορεί να ξεμείνεις από καθαρό οινόπνευμα αλλά σίγουρα έχει φωτιστικό οινόπνευμα. Έτσι μπορείς να ρίξεις λίγο φωτιστικό οινόπνευμα πάνω στην κατσαρίδα και η κατσαρίδα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα πεθαίνει.

3- απίστευτοι- τρόποι -να- διώξετε -τις- κατσαρίδες -απο- το -σπίτι-

Photo via: tanea.gr

Τρόποι να διώξετε τις κατσαρίδες απο το σπίτι: Χρησιμοποίησε χλωρίνη

Φυσικά δεν γίνεται να ξεμείνεις από χλωρίνη. Μπορείς λοιπόν να βάλεις στην κατσαρίδα χλωρίνη. Βέβαια θα μου πεις “πως θα την προλάβω για να τις ρίξω και χλωρίνη;”. Λοιπόν βάλε υγρή χλωρίνη σε μπουκάλι για σπρέι ή αραίωσε με πολύ λίγο νερό το τζελ χλωρίνης. Ψέκασε την με το μείγμα.

Δείτε ακόμα Οι τρεις λόγοι που έχεις κατσαρίδες στη κουζίνα σου και πως να τις ξεφορτωθείς

3- απίστευτοι- τρόποι -να- διώξετε -τις- κατσαρίδες -απο- το -σπίτι-

Photo via: e-thessalia.gr

Τρόποι να διώξετε τις κατσαρίδες απο το σπίτι: Χρησιμοποίησε κρεμοσάπουνο με νερό

Μπορεί εσύ να αγαπάς το σαπούνι αλλά οι κατσαρίδες το απεχθάνονται. Μπορείς λοιπόν να φτιάξεις ένα μείγμα με λίγο σαπούνι και λίγο νερό και να βάλεις το μείγμα σε ένα μπουκάλι για σπρέι. Ψέκασε με το μείγμα την κατσαρίδα και πες αντίο στην…Τερέζα.

3- απίστευτοι- τρόποι -να- διώξετε -τις- κατσαρίδες -απο- το -σπίτι-

Photo via: zarpanews.gr

Αν πάλι δεν τα καταφέρετε με αυτούς τους τρόπους σας έχουμε και άλλη λύση Aπολυμαντική plus :  Η Απολυμαντική plus αναλαμβάνει απολυμάνσεις ,απεντομώσεις, μικροβιοκτονίες κατά του COVID-19 και μυοκτονίες απο το μικρότερο σπίτι έως το μεγαλύτερο κτίριο που μπορεί να φανταστεί κανείς. Με αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα καλύπτει χώρους κατοικίας ,καταστήματα και ότι άλλο εσείς θελήσετε.

3 απίστευτοι τρόποι να διώξετε τις κατσαρίδες απο το σπίτι

Τα φάρμακα που χρησιμοποιεί η εταιρεία Απολυμαντική plus είναι ελεγμένα και πιστοποιημένα με αγάπη και ευαισθησία προς το περιβάλλον αλλά και εσάς .Η μικροβιοκτονία πραγματοποιείται με ψεκαστήρες και εκνεφωτές.

Έχετε ανεπιθύμητους επισκέπτες η Απολυμαντική plus είναι δίπλα σας… 🚙☎️2221403659 Γαζεπη 32 Χαλκίδα

Διαβάστε όλα τα έξυπνα κόλπα στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close