κόλπα-που-χρησιμοποιούν-οι-κλέφτες-για-να-ληστεύουν-

7 κόλπα που χρησιμοποιούν οι κλέφτες για να σας ληστέψουν. Αυτά είναι τα 7 κόλπα που χρησιμοποιούν οι κλέφτες για να σας ληστέψουν.

Δυστυχώς ζούμε σε μία κοινωνία που υπάρχουν πλούσιοι και φτωχοί και που όλοι μαζί κυνηγάμε το κέρδος. Το εύκολο κέρδος. Πολλές φορές χάνουμε την μπάλα και νιώθουμε ότι τίποτα δεν μας είναι αρκετό ενώ άλλες φορές, οι οικονομικές δυσκολίες μας φτάνουν σε σημείο να κάνουμε πράγματα που μετά ντρεπόμαστε που τα κάνουμε.

Κανένας άνθρωπος δεν γεννιέται κλέφτης. Τον κάνουν κλέφτη η φτώχεια, το άγχος για το πως θα μεγαλώσει το παιδί του, η ανάγκη του για εύκολο χρήμα. Όπως και να ‘χει οι κλέφτες έχουν επινοήσει διάφορα κόλπα για να μπορούν να ληστεύουν το θύμα τους χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν βία.

Δείτε ακόμα Διαδικτυακό φλέρτ: 7 συμβουλές για να μην πέσετε θύμα απατεώνα

Σήμερα θα μοιραστούμε αυτά τα κόλπα μαζί σας έτσι ώστε να προστατεύσετε τα προσωπικά σας αντικείμενα. Είναι κόλπα τα οποία είναι ευρέως γνωστά όμως λίγοι μοιράζονται αυτές τις πληροφορίες με το ανυποψίαστο κοινό. Διαβάστε παρακάτω: 

“Κρατάτε λίγο το μ@ρό μου;”

Ένας ξένος μπορεί να σας ζητήσει να κρατήσετε το μ@ρό του, αλλά να γνωρίζετε ότι μπορεί να είναι ένα κόλπο για να κλέψει τα πράγματά σας.  Αφού ένας ξένος σας δώσει ένα μ@ρό, το κάνει να φανεί ότι το μ@ρό μπορεί να πέσει. Ενώ προσπαθείτε να βοηθήσετε, οι κλέφτες κλέβουν τα πράγματά σας από τις τσάντες ή τις τσέπες σας.

κόλπα-που-χρησιμοποιούν-οι-κλέφτες-για-να-ληστεύουν-

Το κόλπο στο μετρό

Αυτή η κατάσταση μπορεί να συμβεί σε ένα μέρος με πολύ κόσμο, όπως στις δημόσιες συγκοινωνίες. Οι κλέφτες μπορούν να κλέψουν κάτι από την τσέπη σας και δεν θα το νιώσετε.

Χρησιμοποιούν 2 δάχτυλα σε σχήμα V για να μπουν στην τσέπη. Στη συνέχεια, χτυπούν το γόνατο ή τον πισινό του ατόμου που ληστεύεται. Είναι βασικά μια εκτροπή, ώστε να μην παρατηρήσετε ότι βγάζουν ένα πορτοφόλι ή άλλα πράγματα.

κόλπα-που-χρησιμοποιούν-οι-κλέφτες-για-να-ληστεύουν-

Το κόλπο “κομμάτι χαρτί”

Αυτό συμβαίνει συχνά και το κόλπο είναι στην πραγματικότητα παλιό. Φανταστείτε μια κατάσταση όπου κάθεστε σε ένα καφέ. Το τηλέφωνό σας βρίσκεται στο τραπέζι κοντά σας.

Ένας ξένος έρχεται κοντά σας και σας δίνει ένα κομμάτι χαρτί με κείμενο πάνω που λέει ότι είναι ανάπηρος και χρειάζεται χρήματα. Αφού πάρει πίσω το χαρτί, το τηλέφωνό σας θα φύγει επίσης. Κάλυψαν το τηλέφωνο με το χαρτί για να το κλέψουν. Το παρατηρείτε μόνο μετά από λίγο, μόλις ο άγνωστος έχει ήδη φύγει.

κόλπα-που-χρησιμοποιούν-οι-κλέφτες-για-να-ληστεύουν-

Το κόλπο της «σπασμένης κάμερας»

Υπάρχει μια ακόμη στρατηγική που σας αναγκάζει να κρατήσετε μια κάμερα και να τραβήξετε μια φωτογραφία τον κλέφτη. Όταν τραβάτε τη φωτογραφία, ξαφνικά συνειδητοποιείτε ότι η κάμερα είναι σπασμένη και την επιστρέφετε. Αλλά αυτή είναι η στιγμή που ξεκινά το πρόβλημα.

Ο ιδιοκτήτης της συσκευής θυμώνει και αρχίζει να σας κατηγορεί. Στη συνέχεια, η κατηγορία μετατρέπεται σε απαίτηση να πληρώσετε την κάμερα.

κόλπα-που-χρησιμοποιούν-οι-κλέφτες-για-να-ληστεύουν-

Το κόλπο του «σούπερ μάρκετ»

Ένας ξένος μπορεί να έρθει κοντά σας σε ένα σούπερ μάρκετ για να ζητήσει βοήθεια για να βρει ένα συγκεκριμένο προϊόν. Ενώ το θύμα το βοηθάει, η τσάντα ή το σακάκι τους μένει στο καλάθι αγορών και ακόμη και ένα ολόκληρο πορτοφόλι μπορεί να αρπαχτεί.

Δείτε ακόμα Προσωπικά δεδομένα : 8 Συμβουλές για να γλιτώσετε τις υποκλοπές

κόλπα-που-χρησιμοποιούν-οι-κλέφτες-για-να-ληστεύουν-

Το κόλπο «selfie»

Το να είσαι τουρίστας είναι διασκεδαστικό, αλλά να προσέχεις τους πορτοφολάδες. Μπορεί να μπλοκαριστείτε από μια ομάδα που βγάζει selfie. Θα μπορούσαν να είναι κλέφτες που προσπαθούν να προκαλέσουν μια συμφόρηση έτσι ώστε να σας κλέψουν πορτοφόλια και τσάντες. Ούτε που θα το προσέξετε.

κόλπα-που-χρησιμοποιούν-οι-κλέφτες-για-να-ληστεύουν-

Το κόλπο του «ψεύτικου κλέφτη»

Αυτή είναι μια άλλη κατάσταση που μπορεί να λάβει χώρα κάπου με πολύ κόσμο. Ένα μέλος μιας ομάδας θα φωνάξει: “Κλέφτης!” Στη συνέχεια, θα αρχίσετε να ελέγχετε την τσάντα ή τις τσέπες σας και έτσι οι πραγματικοί κλέφτες ανακαλύπτουν πού φυλάτε τα πολύτιμα αντικείμενά σας. Θα τα βρείτε όλα στην  θέση τους, αλλά όχι για πολύ.

κόλπα-που-χρησιμοποιούν-οι-κλέφτες-για-να-ληστεύουν-

All photos via: brightside.me

Διαβάστε όλα τα έξυπνα κόλπα στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close