Θες να βρεις το άλλο σου μισό; Βάλε αυτό το φυτό έξω από το σπίτι σου

Το φενγκ σούι φαίνεται πως έχει την λύση σε κάθε μας…πρόβλημα. Αν λοιπόν θέλεις να βρεις το άλλο σου μισό και να μην ξεκολλάει από πάνω σου, αυτό το φυτό θα σε βοηθήσει!

Η φιλοσοφία του φενγκ σούι, ή ακριβέστερα φανγκ σουέι είναι ένα σύστημα παραδοσιακής κινεζικής γεωμαντείας. Στη σύγχρονη εποχή, με τον όρο “φενγκ σούι” αποκαλείται η τοποθέτηση διαφόρων αντικειμένων σε ένα χώρο, έτσι ώστε να υπάρχει καλή ενέργεια.

Σύμφωνα με το φενγκ σούι λοιπόν ο τρόπος που τοποθετούμε διάφορα αντικείμενα μέσα στο σπίτι μπορούν να επηρεάσουν την τύχη μας στα οικονομικά, στις φιλίες, στον ερωτικό τομέα αλλά και στην διάθεσή μας μέσα στο σπίτι.

Δείτε ακόμα Να γίνεσαι η ηρεμία μου μέσα στην καταιγίδα

Στο σημερινό άρθρο θα σας δείξουμε ποιο είναι αυτό το πασίγνωστο φυτό που αν το τοποθετήσεις έξω από την πόρτα του σπιτιού σου θα σε κάνει όχι μόνο να γνωρίσεις το άλλο σου μισό σύντομα αλλά να μην ξεκολλάει και από πάνω σου. Διαβάστε παρακάτω: 

Ο βασικότερος κανόνας του φενγκ σούι είναι πως μερικά φυτά στον εσωτερικό αλλά και στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού μας μπορούν να αλλάξουν την ενέργεια που υπάρχει στον χώρο μας και αν τα τοποθετήσουμε στο σωστό σημείο, να μειωθούν οι καυγάδες και να αποκτήσουμε καλύτερη ενέργεια.

το-φυτό-που-θα-σε-βοηθήσει-στον-έρωτα-σύμφωνα-με-το-φενγκ σούι-

Photo via: mistikakipou.gr

Το φυτό που θα δούμε στο σημερινό άρθρο μαζί σας είναι ένα φυτό πασίγνωστο που όμως σύμφωνα με το φενγκ σούι εκτός από πολύ όμορφο στην διακόσμηση, προσφέρει και επιτυχίες στον ερωτικό τομέα. Μιλάμε για το φυτό Μονστέρα.

Δείτε ακόμα 6 μικρά πράγματα που μπορούν να βελτιώσουν τη σχέση σας

το-φυτό-που-θα-σε-βοηθήσει-στον-έρωτα-σύμφωνα-με-το-φενγκ σούι-

Photo via: tlife.gr

Το Μονστέρα είναι ένα φυτό το οποίο πρέπει να το βάλετε τόσο έξω από το σπίτι σας όσο και σε κάποια γωνία μέσα στο σπίτι αφού συμβολίζει την αγάπη και την ευτυχία. Με αυτό το φυτό φαίνεται πως η ερωτική σας ζωή θα εκτοξευθεί γι’ αυτό και το ιδανικότερο μέρος μέσα στο σπίτι είναι η κρεβατοκάμαρα.

το-φυτό-που-θα-σε-βοηθήσει-στον-έρωτα-σύμφωνα-με-το-φενγκ σούι-

Photo via: flowers4u.gr

Έξω από το σπίτι το βάζουμε γιατί καλώς ορίζουμε την θετική ενέργεια και την λίμπιντο τόσο όταν μπαίνουμε στο σπίτι όσο και όταν βγαίνουμε. Αν πιστεύετε στο φενγκ σούι και είστε ακόμη ελεύθεροι δεν έχετε να χάσετε τίποτα από το να το δοκιμάσετε.

Photo cover via: pillowfights.gr

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τις σχέσεις στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close