να-γίνεσαι-η-ηρεμία-μου-στην-καταιγίδα-

Να γίνεσαι η ηρεμία μου μέσα στην καταιγίδα. Ένα κείμενο για τον ιδανικό σύντροφο που κάθε άνθρωπος θέλει στο πλευρό του.

Πολλές φορές έχουμε μιλήσει για την ιδανική σχέση. Για το πως πρέπει να είναι ή πως φανταζόμαστε ότι πρέπει να είναι. Σίγουρα κάθε σχέση έχει τα πάνω της και τα κάτω της. Όμως μία ιδανική σχέση φαίνεται όταν ο άλλος είναι η συντροφιά, το καταφύγιο, ο φίλος, ο μπαμπάς σου, το στήριγμά σου.

Δείτε ακόμα Αβοήθητη αγάπη

Μπορεί να τσακώνεστε μερικές φορές αλλά ξέρεις ότι σε μία δύσκολη στιγμή, ποτέ δεν θα σου γυρίσει την πλάτη. Γιατί σ’ αγαπάει και δεν ξέρει πως μπορεί να σου γυρίσει την πλάτη. Ο ψυχολόγος Δημήτριος Ι. Πετρούνιας μοιράστηκε μαζί μας ένα κείμενο για το πως πρέπει να είναι ένας σύντροφος από την Σοφία Παπαηλιάδου. Διαβάστε παρακάτω:

Να γίνεσαι η ηρεμία μου… Μέσα στην καταιγίδα.

να-γίνεσαι-η-ηρεμία-μου-στην-καταιγίδα-

Ναι, είσαι εκείνος που ακουμπάω όταν είμαι κουρασμένη από τις μάχες μου. Εκείνος που ψάχνω τα χέρια του όταν θέλω να κλείσω τον κόσμο απ’ έξω. Εκείνος που με δυο λέξεις και δυο κινήσεις του παίρνει μακριά όλα εκείνα που ασχήμυναν την μέρα.

να-γίνεσαι-η-ηρεμία-μου-στην-καταιγίδα-

Κι όταν κουράζομαι να μετράω συμπεριφορές κι ανθρώπους, όταν σου ψιθυρίζω πόσο με κούρασαν οι περαστικοί, γίνεσαι το καβούκι μου και με κλείνεις μέσα να ξεκουραστώ. Να δυναμώσω. Να πιστέψω ξανά. Είσαι η λευκή τελεία μου μέσα στο μαύρο. Είσαι η ισορροπία μου.

Δείτε ακόμα Τα σημάδια ενός κακοποιητικού συζύγου

Είσαι ο τρόπος μου να απαντάω στην ζωή πως δεν την φοβάμαι. Δεν με τρομάζει. Γιατί ξέρω πως μαζί σου μπορώ να πολεμήσω τα πιο άσχημα τέρατα, τα ανθρωπάκια.

να-γίνεσαι-η-ηρεμία-μου-στην-καταιγίδα-

Σοφία Παπαηλιάδου

Με τα ματια της ψυχης

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τις σχέσεις στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close