Τρεις εύκολες πατέντες για να κόψετε εύκολα τα καυσόξυλα! (βίντεο)

Τρεις εύκολες πατέντες για να κόψετε εύκολα τα ξύλα. Τα τελευταία χρόνια οι άνθρωποι έχουν στραφεί στα καυσόξυλα για την θέρμανσή τους τον Χειμώνα. Η οικονομική κρίση βλέπετε, μας έκανε να μην έχουμε την οικονομική δυνατότητα να αγοράζουμε τουλάχιστον μια φορά τον μήνα πετρέλαιο.

Έτσι οι πολίτες της Ελλάδας ξεκίνησαν να χρησιμοποιούν και πάλι το τζάκι του σπιτιού. Στα σπίτια που το τζάκι δεν υπήρχε, ξεκίνησαν να αγοράζουν οικονομικές ξυλόσομπες που θερμαίνουν το σπίτι με μεγάλη αποτελεσματικότητα και φυσικά είναι πολύ πιο εύκολο να βρεις ξύλα για να τις λειτουργήσεις.

Δείτε ακόμα 6 λάθη που κάνουμε όλοι & μειώνουν την διάρκεια ζωής του πλυντηρίου & πως να τα διορθώσουμε

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που αγοράζουν τα ξύλα τους από ειδικές επιχειρήσεις με ξύλα. Παρόλα αυτά, υπάρχουν νοικοκυριά που δεν έχουν τόσα χρήματα όμως πρέπει να ζεσταθούν. Άλλωστε η θέρμανση θα έπρεπε να είναι δικαίωμα κάθε ανθρώπου, ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης.

Τρεις εύκολες πατέντες για να κόψετε εύκολα τα καυσόξυλα! (βίντεο)

Οι άνθρωποι που μένουν στις ελληνικές επαρχίες, πολλές φορές βρίσκουν ξύλα στο διάβα τους, που δεν τα χρειάζεται κανείς. Αποφασίζουν λοιπόν να τα πάρουν, έτσι ώστε να τα κάψουν όταν τα έχουν ανάγκη. Τι γίνεται όμως όταν τα ξύλα δεν χωρούν στην ξυλόσομπα και χρειάζονται κόψιμο;

Ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος να τα κόψεις; Εμείς βρήκαμε για εσάς στο Youtube τρία πολύ χρήσιμα βίντεο με τρεις διαφορετικές πατέντες για να κόψετε τα ξύλα του Χειμώνα. Προτού διαβάσετε το άρθρο όμως θα πρέπει να υπενθυμίσουμε μερικά πράγματα.

Οι παρακάτω πατέντες χρειάζονται ειδικά εργαλεία που δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας. Για την δική σας ασφάλεια λοιπόν, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην χρήση τους. Διαβάστε αναλυτικά τις οδηγίες ή ενημερωθείτε από κάποιον γνώστη ή τον άνθρωπο που σας πούλησε το ανάλογο εργαλείο.

Τρεις εύκολες πατέντες για να κόψετε εύκολα τα καυσόξυλα! (βίντεο)

Επίσης, δεν επιτρέπεται να κόβουμε ασύστολα ξύλα από τα δάση. Σίγουρα η θέρμανση είναι δικαίωμα του κάθε ανθρώπου, όμως όπως και οι άνθρωποι έτσι και η Γη μας έχει ανάγκες. Ας σκεφτούμε λοιπόν οικολογικά.

Τώρα που είπαμε αυτά που έπρεπε να πούμε ετοιμαστείτε να δείτε παρακάτω τρεις πολύ χρήσιμες πατέντες για να κόψετε τα καυσόξυλα του Χειμώνα. Υπάρχουν βίντεο για μεγαλύτερη διευκόλυνση. Διαβάστε παρακάτω:

Μια πολύ εύκολη πατέντα που για να εξηγηθεί χρειάζεται μόλις λίγα λεπτά. Δεν είναι καθόλου δύσκολη αρκεί να έχετε τον απαραίτητο εξοπλισμό που θα δείτε στο βίντεο. Αυτή η πατέντα θα σας βοηθήσει να κόψετε τα ξύλα σας στο Π και Φ με την μεγαλύτερη ασφάλεια.

Δώστε τέλος στην…κούραση που είχατε για να κόψετε μόλις λίγα ξύλα. Η παρακάτω πατέντα θα σας φανεί κάτι περισσότερο από χρήσιμη.

Τρεις εύκολες πατέντες για να κόψετε εύκολα τα καυσόξυλα! (βίντεο)

Επειδή στο πρώτο βίντεο κάποιος ο οποίος δεν έχει εμπειρία από την κοπή ξύλων, μπορεί να μην έχει πολύ καλή εικόνα, βρήκαμε στο Youtube ένα ακόμη επιπλέον βίντεο που θα σας βοηθήσει ακόμη περισσότερο.

Εδώ η εικόνα είναι πιο λεπτομερής και ο Θοδωρής Νατιώτης που το ανέβασε μέσα από το κανάλι του, μας δείχνει ακόμη πιο λεπτομερώς την πατέντα με τον γκάζι. Δείξτε προσοχή στις οδηγίες των ανθρώπων και των δύο βίντεο, για την δική σας ασφάλεια και φυσικά για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Για το τέλος αφήσαμε ένα βίντεο που βρήκαμε από ρωσικό κανάλι. Δεν χρειάζεται να ξέρετε άπταιστα αγγλικά για να το καταλάβετε μιας και οι οδηγίες είναι σαφείς ακόμη και με σκέτη εικόνα. Πολλοί από εμάς όντας αρχάριοι κάνουμε λάθη σχετικά με την κοπή των ξύλων.

Ο CrazyRussianHacker λοιπόν, αποφάσισε να μας δείξει τα λάθη μας και πως ακριβώς πρέπει να κόβουμε σωστά τα ξύλα. Ένα βίντεο που θα μας βοηθήσει να εξοικονομήσουμε χρόνο, να μην “σπαταλήσουμε” άδικα τα ξύλα και φυσικά να μας κρατήσει ασφαλείς.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy – Cool.gr 

 

Close