Αντωνιάδης: Υπήρξε μια περίοδος που είχα χάσει τον έλεγχο

Ο Χρίστος Αντωνιάδης μιλάει για την παχυσαρκία που είχε αντιμετωπίσει η οικογένεια του όπου και ο οποίος είχε χάσει τον έλεγχο.

Ο Χρίστος Αντωνιάδης πολλά χρόνια τώρα μας ταξιδεύει με τη γνήσια λαϊκή φωνή του.

Χρίστος-Αντωνιάδης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη διαλυμένη αλλάζει ζωή

Μεσουρανούσε τη δεκαετία του ‘90 και δεν έλειπε η αφίσα του σχεδόν από κανένα κοριτσίστικό δωμάτιο. Τα τελευταία χρόνια έχει επιστρέψει δυναμικά και μας υπόσχεται μοναδικές μουσικές βραδιές.

Ο Χρίστος Αντωνιάδης σε συνέντευξή του μίλησε για τις εμφανίσεις του, για την αποχή του από το τραγούδι, αλλά και για την ανασφάλεια που έχει με την εικόνα του.

Έχετε φτάσει στην αστυνομία για να σταματήσετε εμμονική θαυμάστρια σας… Φοβηθήκατε;

Φρικάρεις κάποια στιγμή, όταν λες σε κάποιον όχι και δεν το καταλαβαίνει. Σε εσάς τις γυναίκες συμβαίνει πιο συχνά και το καταλαβαίνεις, αλλά σε εμάς τους άνδρες καλλιτέχνες συμβαίνει ακριβώς το ίδιο πολλές φορές.

Χρίστος-Αντωνιάδης

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης θέλει να σκοτώσει τον Μπάμπη

Όταν ο άλλος δεν σέβεται το όχι σου, είναι πρόβλημα. Όταν αρχίζουν να σου χτυπάνε τα κουδούνια, να σου στέλνουν απανωτά μηνύματα, να ενοχλούν τον άνθρωπό σου, είναι σοβαρά τα πράγματα. Αυτό που μου προκαλεί εντύπωση είναι ότι κι εγώ υπάρξει καψούρης χωρίς ανταπόκριση, αλλά αξιοπρέπεια δεν έχεις; Γιατί ξεφτιλίζεσαι;

Υπήρξε εποχή που βυθιστήκατε στο σκοτάδι;

Ναι, υπήρξε εποχή στη ζωή μου, στην οποία όλα μου φαινόντουσαν μαύρα. Κι όχι μια φορά. Με τη βοήθεια της οικογένειας, αυτοκριτικής και λογικής σκέψης, βγήκα από αυτές τις περιόδους πιο δυνατός. Για όλα ευθυνόμαστε οι ίδιοι, δεν κατηγορώ άλλους.

Αντωνιάδης: Υπήρξε μια περίοδος που είχα χάσει τον έλεγχο

Δείτε ακόμη Τέλος το δίδυμο Λιάγκα Σκορδά

Οι σωστές επιλογές είναι αυτές που σε προχωράνε παρακάτω. Εγώ δεν είχα την ευτυχία να περιστοιχίζομαι από ανθρώπους, που θα με προστάτευαν στις κακοτοπιές μου. Έχω κάνει πολύ λάθος χειρισμούς και γι’ αυτό δεν πήγαν τα πράγματα όπως έπρεπε να πάνε.

Τα κιλά σας είναι ένα θέμα που σας απασχολεί έντονα. Έχετε ανασφάλεια με την εικόνα σας;

Όλοι μου οι συγγενείς είναι παχύσαρκοι, οπότε έχω και εγώ τα ίδια γονίδια. Όλη μου τη ζωή πρέπει να προσέχω πολύ για να μην ξεφύγω. Υπήρξε μια περίοδος που είχα χάσει τον έλεγχο. Έχω ανασφάλεια με τα κιλά και την εικόνα μου.

Αντωνιάδης: Υπήρξε μια περίοδος που είχα χάσει τον έλεγχο

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ και ο Αστέρης θα είναι μαζί για να γίνει ο Σασμός

Κάνω συνεχώς διατροφές. Γαλουχήθηκα σε μια εποχή που ήταν ή πολλά κιλά ή καριέρα. Αυτό με ακολουθεί σε όλη μου τη ζωή. Σύμφωνα με το gossip, όταν πάχυνα, με σταμάταγε ο κόσμος στον δρόμο και μου το έλεγε. Είμαι σίγουρος ότι δεν είχαν κακή πρόθεση, αλλά συνέβαινε.

Close