Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης θέλει να σκοτώσει τον Μπάμπη

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε τον Μελέτη να θέλει να σκοτώσει τον Μπάμπη.

Και έλεγα πότε θα γίνει  το μπαμ ;;; Γιατί Μελέτη μου ;;;Σιγά να μην καθόταν με εσένα τον αγροίκο….

Η Κορίνα στις Άγριες Μέλισσες είναι σίγουρη ότι ο γάμος της με τον Μελέτη δεν έχει καθόλου μέλλον. Γι’ αυτό και δεν κρύβει ότι θέλει να βάλει τέλος και να πάρει διαζύγιο. Η καρδιά της δεν ανήκει στον σύζυγό της, αλλά στον Μπάμπη που την κάνει να νιώθει υπέροχα.

Άγριες-Μέλισσες-Κορίνα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα με τον Ζάχο γίνονται ζευγάρι

Η Κορίνα δείχνει απογοητευμένη από τη στάση του Μελέτη απέναντι της. Μέρα με τη μέρα καταλαβαίνει ότι ο άνδρας που παντρεύτηκε δεν είναι αυτός που είχε ονειρευτεί. Της προκαλεί φόβο η παρουσία του καθώς ανακαλύπτει και τη σκοτεινή πλευρά που κρύβει μέσα του.

Το ειδύλλιο της Κορίνας και του Μπάμπη όσο πάει και φουντώνει. Οι δύο τους νιώθουν κάτι πάρα πολύ δυνατό.

Άγριες-Μέλισσες-Μπάμπης

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 97 , 98 , 99 , 100

Για τη Κορίνα ο Μπάμπης είναι πλέον το μοναδικό στήριγμα της. Οι δύο νέοι έρχονται πολύ κοντά κι ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται. Η Κορίνα πλάι στο Μπάμπη γίνεται άλλος άνθρωπος. Ωριμάζει και ξέρει πλέον τι θέλει απ’ τη ζωή της. Αλλά κι ο Μπάμπης δείχνει πολύ ευτυχισμένος κι έτοιμος για ένα νέο ξεκίνημα μαζί της. Το πρόβλημα όμως είναι ότι ο Μελέτης το καταλαβαίνει. Και ανακαλύπτει όλη την αλήθεια για τη γυναίκα του και τον Μπάμπη.

Άγριες-Μέλισσες-Μελέτης

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα περιμένει το παιδί του Νικηφόρου

Για κακή τύχη του παράνομου ζευγαριού θα τους «πιάσει στα πράσα» ο Μελέτης ο οποίος θα γίνει πυρ και μανία μαζί τους. Ο Μελέτης είναι γνωστό ότι έχει δείξει την αντιπάθεια του για το Μπάμπη. Πλέον θέλει να τελειώνει μια κι έξω με το γιο του Βαμβακά.

Έτσι αποφασίζει να τον βγάλει από τη μέση και του επιτίθεται. Ο Μπάμπης θα σταθεί τυχερός μιας και γλιτώνει τη τελευταία στιγμή από βέβαια θάνατο. Σύμφωνα με το ciao, θα σταματήσει ο Μελέτης όμως να τον κυνηγάει ή όχι;

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close