Απόλλωνας Ρουβάς: Σαν άγγελος είναι ο γιoς της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά!

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν εδώ και πολλά χρόνια έναν υπέροχο γάμο. Απέκτησαν μαζί τέσσερα πανέμορφα παιδιά και από την αρχή της σχέσης τους, αποτελούν το απόλυτο ζευγάρι της ελληνικής showbiz.

Παρόλο που είναι και οι δυο πολύ γνωστά και αγαπημένα ονόματα της εγχώριας showbiz, προσπαθούν να διατηρούν και οι δυο χαμηλό προφίλ. Τα βλέμματα της δημοσιότητας, θέλουν να πέφτουν περισσότερο στα επαγγελματικά τους σχέδια πάρα στα παιδιά και την οικογένειά τους.

Τα social media όμως είναι η νέα…πηγή πληροφοριών και οι διάσημοι γονείς, πολλές φορές αποφασίζουν να μοιραστούν μαζί μας εκείνες τις πληροφορίες, που δε θα είχαν πρόβλημα να τραβήξουν δημοσιότητα, ακόμη κι αν αφορούν τις οικογένειές τους.

Δείτε ακόμα Τζένη Θεωνά: Η φωτογραφία του γιου της που θα σε κάνει να γελάσεις!

Έτσι ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη πολλές φορές στο παρελθόν έχουν μοιραστεί μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, στιγμές από την καθημερινότητα τους αλλά και όμορφες στιγμές από τις οικογενειακες τους διακοπές.

Απόλλωνας Ρουβάς: Σαν άγγελος είναι ο γιoς της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά!

Φυσικά το όμορφο ζευγάρι, Σάκης – Κάτια είναι πανέμορφο και τα παιδιά τους δε θα μπορούσαν να είναι λιγότερο όμορφα. Μοιράστηκαν λοιπόν μαζί μας μερικές φωτογραφίες με τον Απόλλωνα Ρουβά, μέσα από τις προσωπικές τους σελίδες στο Instagram. Δείτε παρακάτω:

Τα τέσσερα παιδιά του ζεύγους είναι πανέμορφα, αλλά ο Απόλλωνας Ρουβάς φαίνεται πως έκλεψε την παράσταση, αφού μέσα από τις τελευταίες δημοσιεύσεις των γονιών του, καταλάβαμε πόσο έχει μεγαλώσει και πόσο πολύ ομόρφυνε!

Οι δυο γονείς φαίνεται πως απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, αφού οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις κατά τους καλοκαιρινούς μήνες δεν είναι πολλές. Έτσι δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράστηκαν μαζί μας οικογενειακές στιγμές από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Δείτε πόσο κούκλος έγινε ο γιoς της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά!

Χαλάρωση, οικογενειακή θαλπωρή και φυσικά αγάπη, χαρακτηρίζει την οικογένεια Ρουβά, το Καλοκαίρι του 2020. Η Κάτια Ζυγούλη λοιπόν μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιραστηκε μαζί μας μια ιστορία και έδειξε πως ο μικρός Απόλλωνας καταφέρνει να βρίσκει παντού…την χαρά.

Εμείς διαπιστώσαμε πόσο πολύ μεγάλωσε και φυσικά πόσο ομόρφυνε και αποφασίσαμε να το μοιραστούμε μαζί σας. Δείτε παρακάτω τις ιστορίες του γνωστού μοντέλου:

Απόλλωνας Ρουβάς: Σαν άγγελος είναι ο γιoς της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά! Απόλλωνας Ρουβάς: Σαν άγγελος είναι ο γιoς της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά! Απόλλωνας Ρουβάς: Σαν άγγελος είναι ο γιoς της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά!

Photo cover via: like.com.cy

Close