Άρης Σερβετάλης: Είμαι ο τελευταίος που θα κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό .

Τον Άρη Σερβετάλη τον γνωρίζουμε από παλιά. Είναι ένας ταλαντούχος ηθοποιός που μας έχει χαρίσει απίστευτες στιγμές γέλιου και όχι μόνο με το υποκριτικό του ταλέντο. Ο Άρης Σερβετάλης στην ταινία Τhe man of God θα υποδυθεί τον  τον Άγιο Νεκτάριο και θα μπορέσουμε να απολαύσουμε την ταινία στους κινηματογράφους μόλις επανέλθουμε σε κανονικές συνθήκες ζωής από την πανδημία που μας ταλαιπωρεί.

Άρης Σερβετάλης: Είμαι ο τελευταίος που θα κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό .

Επίσης ο  Άρης Σερβετάλης  πρωταγωνιστεί  και στην ταινία  Τα μήλα” του του Χρήστου Νίκου και θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στην 93η διοργάνωση των Οσκαρ για το βραβείο ξένης ταινίας μεγάλου μήκους. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τη δουλειά του στην εφημερίδα Secret των Παραπολιτικών και την Μαριάνθη Κουνιά. Ακόμη μίλησε για   στις εκκλησίες που παραμένουν κλειστές λόγω  κορονοϊού αλλά και για το εμβόλιο που συζητείται πολύ συχνά τον τελευταίο καιρό.

Άρης Σερβετάλης: Είμαι ο τελευταίος που θα κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό .

Δείτε επίσης : Παγώνη: Ξεχνάμε Απόκριες και Πάσχα Ποιο ευάλωτοι οι άνδρες στον κορονοϊό.

Με το lockdown, μου έχει λείψει πολύ η εκκλησία. Γιατί όπως υπάρχουν τα σουπερμάρκετ για την τροφή του σώματος, έτσι είναι και οι εκκλησίες για την πνευματική τροφή. Και στις εκκλησίες δεν πας επειδή είσαι υγιής. Πας επειδή νοσείς πνευματικά. Θα έπρεπε να είναι ανοιχτές, είπε ο Άρης Σερβετάλης, αναφέρθηκε και στο εμβόλιο κατά του κορονοϊού λέγοντας : Είμαι πολύ επιφυλακτικός, επειδή διαφημίζεται σαν σωτήρας και νομίζω πως θα είμαι από τους τελευταίους που θα το κάνουν.

 

 

Close