Αγάθη Ράντη: Έγκυος η δημοσιογράφος στο πρώτο της παιδί   – Το φύλο του μωρού – Εικόνες

Αγάθη Ράντη: Ευχάριστα τα νεα για την δημοσιογράφο αφού περιμένει το πρώτο της παιδί  

Η ίδια μοιράστηκε το ευχάριστο γεγονός με τους διαδικτυακούς της φίλους δημοσιεύοντας και την πρώτη φωτογραφία της ως εγκυμονούσα.

Η Αγάθη Ράντη ανυπομονεί να κρατήσει σε λίγους μήνες στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί και τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφός της πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Αγάθη Ράντη: Έγκυος η δημοσιογράφος στο πρώτο της παιδί   – Το φύλο του μωρού – Εικόνες

Τόσο η ίδια όσο και ο αγαπημένος της σύντροφος πλέουν σε πελάγη ευτυχίας σύμφωνα με το gossip-tv.gr .

Δείτε επίσης : Σασμός: Ο Τόλης μπαίνει στη σειρά

Η ίδια έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram: «Ο δρόμος για την απόκτηση ενός παιδιού για κάθε ζευγάρι είναι διαφορετικός!

Για κάποιους είναι πιο εύκολος και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου για όλα τα ζευγάρια να ισχύει αυτό. Για κάποιους είναι λίγο πιο δύσκολος. Εμείς ανήκουμε σε αυτή την κατηγορία γι αυτό θέλω να ευχαριστήσω με όλη μου τη δύναμη τον γιατρό Μαρίνο Τσιριγώτη όχι γιατί το έχει ανάγκη αλλά γιατί το αξίζει για το δώρο που μας εκανε!

Ένας επιστήμονας με εξαιρετική ομάδα στο ΑΚΕΣΩ @marinelalaka ξέρεις ότι σου έχω αδυναμία! Εσύ @mikekarozas τα ξέρεις όλα από το πρώτο δευτερόλεπτο είσαι ο άνθρωπος μου και στα δύσκολα που περασαμε! Σε αυτή τη διαδρομή και στις δύσκολες στιγμές είχα πάντα κοντά μου το άλλο μου μισό @valentiniranti αλλά και τον άνθρωπο που με έφερε στη ζωη! Μέσα από αυτή τη διαδικασία γνώρισα γυναίκες και ζευγάρια με απίστευτη δύναμη που αξίζουν μόνο σεβασμό για την προσπάθεια τους!».

Αγάθη Ράντη: Έγκυος η δημοσιογράφος στο πρώτο της παιδί   – Το φύλο του μωρού – Εικόνες

Και η αδελφή της, η Βαλεντίνη δημοσίευσε μια τρυφερή δημοσίευση στον λογαριασμό της στο Facebook: «Η οικογένεια μας σε λίγους μήνες θα μεγαλώσει. Agathi Ranti μου έκανες το ομορφότερο δώρο θα γίνω θεία… Ένα σου λέω ο μπεμπιτο μας είναι ο πρώτος άνδρας που “θα μπει ανάμεσα μας”… Σε αγαπάω πολύ αδελφούλα μου» αποκαλύπτοντας ότι είναι αγοράκι.

Δείτε επίσης : Άγρίες Μέλισσες: Θα σε σκοτώσω παλιοθήλυκο

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν οι δύο δίδυμες αδερφές παρακάτω

Αγάθη Ράντη: Έγκυος η δημοσιογράφος στο πρώτο της παιδί   –

Αγάθη Ράντη: Έγκυος η δημοσιογράφος στο πρώτο της παιδί   –

Αγάθη Ράντη: Έγκυος η δημοσιογράφος στο πρώτο της παιδί   – Το φύλο του μωρού

Close