Άγρίες Μέλισσες: Θα σε σκοτώσω παλιοθήλυκο

Άγριες μέλισσες : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι πικάντικες. Θα σε σκοτώσω παλιοθήλυκο! Αγρια σύγκρουση Μυρσίνης και Αντιγόνης.

Άγρια σύγκρουση Μυρσίνης και Αντιγόνης……Θα σε σκοτώσω παλιοθήλυκο. όπως καταλαβαίνετε Μυρσίνη και κατάθλιψη δεν μπορούν να συμβαδίζουν για πολύ. Η Εθνική μας bitchara αναστηλώνεται, παίρνει τα πάνω της και μπαίνει στην αντεπίθεση.

Δεν ξέρω κατά πόσο θα ανεχτεί τα τερτίπια της Αντιγόνης η Μυρσίνη αλλά πολύ θα μου άρεσε να έβλεπα ξανα την Μυρσίνη να πείθει τον Μελέτη, πως η παρουσία της Αντιγόνης είναι περιττή και πρέπει να την ξεπαστρέψει με συνοπτικές διαδικασίες.  Αλλά το σενάριο δεν το γράφω εγώ οπότε αρκεστείτε σε έναν καλό καυγά προς το παρών.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος αποκτά θανάσιμο εχθρό μετά το χωρισμό του με τη Ρένα

Άγρίες Μέλισσες - Αντιγονη -Μυρσινη -

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας συμμαχεί με Ζάχο και Μελέτη εναντίον του Ακύλα

Η Μυρσίνη είναι αποφασισμένη να κάνει ότι περνά από το χέρι της προκειμένου να κρατήσει την Αντιγόνη μακριά από τον Δούκα….
Η Ουρανία ομολογεί στον Κυριάκο την αλήθεια για το δάνειο ενώ η Ρένα πιέζει τον Νικηφόρο να μιλήσει στο Σέργιο για τη σχέση τους.
Δεν πάει άλλο, πρέπει ο γιος σου να μάθει όλη την αλήθεια για τη σχέση μας, του λέει και του ζητάει να αναλάβει δράση. Την ίδια στιγμή η Δρόσω εκφράζει τις αντιρρήσεις της για εκείνη και προκαλεί εντάσεις μέσα σε όλα αυτά, ο Πέτρος υποψιάζεται πως ο Ζάχος έκλεισε την εφημερίδα και αντιμετωπίζει ευθέως.

Η Μυρσίνη συγκρούεται άγρια με την Αντιγόνη που καταλαβαίνει πως η αντίζηλος της δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει τη μάχη. Μείνε μακριά από τον άντρα μου παλιό θηλυκό θα σε διαλύσω, της λέει με τα μάτια της να να πετάνε σπίθες. Πάρτο απόφαση, ο Δούκας δεν σε θέλει, της απαντά, με αποτέλεσμα η κόντρα τους να παίρνει άλλες διαστάσεις.

Στην αντεπίθεση Μελέτης Δούκας

Άγρίες -Μέλισσες-Δουκας-

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος δεν αντιδρά καλά με την εγκυμοσύνη της Ελένης

Από την άλλη ο Άγγελος προχωρά το σχέδιο του και μπαίνει στα γραφεία των Αβάντων.Ο Παναγιώτης δεν εμπιστεύεται τον Σταμάτη ενώ ο Ζαχαρίας πέρνα δύσκολες στο σχολείο. Ο Ακύλας προχωράει τα μεγάλο μεγαλεπήβολο σχέδιο του στο Διαφάνι ενώ Μελέτης με τον Δούκα περνάνε στην αντεπίθεση. Δεν πρέπει να τον αφήσουμε να δρα ανενόχλητος, λέει ο Δούκας και αναλαμβάνει δράση. Η Ελένη αιφνιδιάζεται από τον Τόλλια και έχει μία απρόσμενη συνάντηση…

Με την πλάτη στον τοίχο Ακύλας

Άγρίες -Μέλισσες - Ακυλας-

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Ρένα λέει σε Σέργιο την αλήθεια και ο Νικηφόρος την διώχνει

Το πτώμα του Λούβαρη θα φέρει καινούργιες αναταράξεις στην οικογένεια Σεβαστού, προκαλώντας πανικό σε όλους. Η Ρένα ζητάει από τον Νικηφόρο να συναντηθούν με την Ασημίνα και τη Δρόσω, προκειμένου να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Τα κορίτσια από την άλλη, σκέφτονται πολύ σοβαρά για το αν πρέπει να αποδεχτούν αυτή τη ριψοκίνδυνη πρόταση, αφού ξέρουν πως οι συνέπειες μπορεί να είναι απρόβλεπτες.

Η Ζωή συνεχίζει τις προσπάθειες να συνεφέρει τον γιο της, ενώ ο Δούκας σύμφωνα με το τηλεόραση αρχίζει έναν υπόγειο πόλεμο εναντίον του Aκύλα χρησιμοποιώντας τόσο το Ζάχο, όσο και τον Μελετη. Το Διαφάνι καλείται να ψηφίσει Αν πρέπει να δεχτεί τη βοήθεια που τους προσφέρει ο Δούκας εναντίον του αεροδρομίου. Ο Ακύλας βρίσκεται Από τη μία στιγμή στην άλλη με την πλάτη στον τοίχο, με τα αποτελέσματα να είναι απρόβλεπτα..

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close