Χρήστος Πολίτης: Δείτε πως είναι σήμερα στα 77 του ο «Γιάγκος Δράκος» της «Λάμψης»

Ως «Γιάγκος Δράκος» στην επιτυχημένη σειρά του Νίκου Φώσκολου «Η Λάμψη» γνώρισε τεράστια επιτυχία, με το κοινό να μην χορταίνει το ταλέντο, την αρχοντιά και τη βαριά φωνή του. Σήμερα ωστόσο στα 77 του χρόνια ο Χρήστος Πολίτης επέλεξε να ζει απομονωμένος από τα φώτα της δημοσιότητας!

Σύμφωνα με το Χάι, λέγεται μάλιστα πως ο λόγος που ο 77χρονος πρωταγωνιστής της θρυλικής «Λάμψης» αποφάσισε να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας, είναι επειδή πικράθηκε βαθιά από το σινάφι του και θέλησε να κάνει restart. Πλέον, όπως αποκάλυψε η Κάτια Δανδουλάκη, με την οποία υπήρξε φίλος, αλλά σήμερα δεν έχει καμία επαφή μαζί της, ζει σχεδόν ασκητικά.

 

«Δεν έχουμε μιλήσει, δεν θέλει απ’ ό,τι έχω καταλάβει. Όχι προσωπικά με εμένα, γενικά. Ο Χρήστος έχει προτιμήσει να “μονάσει”, ζει πια κοντά στην Επίδαυρο. Είναι μια χαρά με την οικογένεια του, τους ανθρώπους του, τους φίλους του, αλλά κουράστηκε προφανώς και ήθελε μετά απ’ όλα αυτά την απόλυτη απομάκρυνση», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Χρήστος Πολίτης: Δείτε πως είναι σήμερα στα 77 του ο «Γιάγκος Δράκος» της «Λάμψης»

Δείτε λοιπόν πως είναι σήμερα στα 77 του χρόνια ο γνωστός και πολύ αγαπητός ηθοποιός της “Λάμψης”!

Χρήστος Πολίτης: Δείτε πως είναι σήμερα στα 77 του ο «Γιάγκος Δράκος» της «Λάμψης» Χρήστος Πολίτης: Δείτε πως είναι σήμερα στα 77 του ο «Γιάγκος Δράκος» της «Λάμψης»

Πληροφορίες από gossip-tv.gr

Close