Μαύρο Ρόδο : Για δεύτερη φορά πατέρας πρωταγωνιστής της σειράς

Στην εκπομπή της, Ελεονώρας Μελέτη έκανε την αποκάλυψη πρωταγωνιστής της σειράς, Μαύρο Ρόδο πως  θα γίνει πατέρας για δεύτερη φορά

Ο Μανώλης από το «Μαύρο Ρόδο» ή αλλιως Δρόσος Σκώτης μιλάει για το παιδί του, που είναι 3 ετών, αλλά και αυτό που περιμένει τώρα.

Δείτε επίσης : Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη πλευρίζει τον Καστρινό

«Τον Μανώλη από το ‘Μαύρο Ρόδο’ τον αγάπησα από όταν διάβασα το σενάριο. Έχω κοινά στοιχεία με τον ρολό μου. Πριν από την υποκριτική, έχω ασχοληθεί με τουριστικά, ενοικιάσεις αυτοκίνητων, σέρβις σε εστιατόριο, σε εργοστάσια, σε μπαταρίες. Στην επαγγελματική μου πορεία είχα πολλές φορές δύσκολες συνεργασίες, έχω αποχωρήσει κιόλας».

Μαύρο Ρόδο : Για δεύτερη φορά πατέρας πρωταγωνιστής της σειράς

Δείτε επίσης : Μαύρο Ρόδο: Η φωτογραφία που καίει την Ελισάβετ

Για την οικογένεια του αναφέρει: «Θα γίνω πατέρας για δεύτερη φορά, είμαι χαρούμενος και τρομοκρατημένος. Ο πρώτος γιος μου είναι 3 χρόνων, έχει δει παραστάσεις, άκουγα μέσα στην ησυχία ‘μπαμπά’» και έτσι ανακοίνωσε το ευχάριστο νέο!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close