Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού αυτή η φωτογραφία καίει την Ελισάβετ.

Άσχημα τα πράγματα παιδιά…

Τα δύο νέα παιδιά θα μείνουν κάτω από την ίδια στέγη όπου θα έρθουν ακόμα πιο κοντά, αντιμετωπίζοντας τους εχθρούς τους μαζί. Όπως ήταν αναμενόμενο, η είδηση πως ο Πέτρος Καστρινός έπεσε θύμα απαγωγής και μάλιστα τραυματίστηκε και νοσηλεύεται σοβαρά, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων της Πάτρας.

Δείτε ακόμα Μαυρό Ρόδο: Αυτός σκότωσε τον Διακοσάββα

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Το γράμμα της Αγγελικής για τον Βίκο που κρατά η Αλεξία

Ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον όμως έχει το γεγονός ότι μαζί του βρισκόταν και μια καλόγρια. Ποια είναι και για ποιο λόγο ήταν μαζί του; Έτσι γύρω από το νοσοκομείο και το αστυνομικό τμήμα έχουν μαζευτεί δημοσιογράφοι που προσπαθούν να βρουν την Ελισάβετ για να τους μιλήσει. Ο Γεράσιμος γίνεται έξω φρενών και τους φωνάζει:

«Φύγετε, μακριά από την Ελισάβετ, τι θέλετε και την ενοχλείτε; Ό,τι έχει να πει θα το πει στην αστυνομία». Κι ενώ εκείνος φυγαδεύει τη δόκιμη μοναχή, ένας δημοσιογράφος ακολουθεί την Ελισάβετ μέχρι το νοσοκομείο που πηγαίνει να επισκεφθεί τον Πέτρο και τραβάει μια κοινή τους φωτογραφία η οποία αμέσως γίνεται viral στο διαδίκτυο.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος τα χαλάει όλα

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ αντιμετωπίζει τα συναισθήματά της στα ίσα

Το γεγονός αυτό προκαλεί αναταραχή στο μοναστήρι και η Κασσιανή σπεύδει να το εκμεταλλευτεί. Ο Γεράσιμος γυρίζει την Ελισάβετ στο μοναστήρι, αλλά εκεί υπάρχουν κι άλλοι δημοσιογράφοι, την ώρα που στην Πάτρα ο Πέτρος χειρουργείται.

Όταν ο νεαρός συνέρχεται, αμέσως ζητάει να δει την κοπέλα που αγαπάει: «Πού είναι η Ελισάβετ», ρωτάει και του λένε πως έφυγε. Όταν βλέπει στο κινητό του τα δημοσιεύματα που τους αφορούν και την πίεση που ζει η Ελισάβετ από τους δημοσιογράφους στο μοναστήρι, ψάχνει να βρει τρόπο να φύγει από το νοσοκομείο. Παρά τις εκκλήσεις των γιατρών, εκείνος το σκάει με τη βοήθεια του Λουκά.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο : Η Ελισάβετ παραδίδεται στον Πέτρο

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Kάνει συμφωνία με τον διάολο για να σώσει τον Πέτρο

Η μεγάλη απόφαση της Ελισάβετ

Η επιστροφή της Ελισάβετ στο μοναστήρι ανακουφίζει τις μοναχές, αλλά προβληματίζει την ηγουμένη, η οποία της ξεκαθαρίζει τους όρους που πρέπει να τηρήσει για να παραμείνει στο μοναστήρι: «Χαίρομαι που είσαι καλά, Ελισάβετ μου. Φοβηθήκαμε μήπως πάθαινες κάτι κακό και προσευχόμασταν να πάνε όλα καλά.

Μεγάλη η χάρη του Κυρίου που σε προστάτευσε», της λέει και συνεχίζει: «Γνωρίζω πολύ καλά πως είναι να ζεις έξω στην κοινωνία, κάποτε ζούσα κι εγώ εκεί.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο : Ο νέος έρωτας της Νατάσας

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 51 , 52 , 53 , 54

Όμως, καταλαβαίνεις πως δεν αρμόζει σε μια μοναχή η κατάσταση αυτή που επικρατεί. Ξέρεις τους όρους που επικρατούν στο μοναστήρι και θέλω να σκεφτείς σοβαρά αν πράγματι θέλεις να ακολουθήσεις τον δρόμο του Κυρίου και να αποφασίσεις αν θα μείνεις ή όχι», της επισημαίνει.

Όμως, οι δοκιμασίες της Ελισάβετ στο μοναστήρι δεν έχουν τέλος και την κάνουν να αναθεωρήσει για κάποια πράγματα. Αυτό την οδηγεί στην απόφαση να εγκαταλείψει το μοναστήρι, αφήνοντας τους πάντες άφωνους!

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο : Η Φιλαρέτη Ανοίγει την καρδιά της στην Αυξεντία

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ φεύγει από το μοναστήρι και μένει με τον Πέτρο στου Λευτέρη

«Είσαι σίγουρη για την απόφασή σου;», τη ρωτάει η ηγουμένη και εκείνη απαντάει: «Απόλυτα σίγουρη». Την ίδια στιγμή μαζεύει τα πράγματά της να φύγει, ενώ ο Λευτέρης που το μαθαίνει είναι πιο χαρούμενος από ποτέ:

«Εισακούστηκαν οι προσευχές μου, η Αννούλα μου επιστρέφει! Φεύγει από το μοναστήρι», λέει σε όλους και η είδηση προκαλεί μεγάλο σοκ και απορία. Την ίδια ώρα, ο Πέτρος επιστρέφει στη Γερακιανή και αποφασίζει να δουλέψει με τον Λευτέρη, ο οποίος του προτείνει να τον φιλοξενήσει.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Μυστική αστυνομικός που θα παγιδεύσει τον Βίκο

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Έρχεται το γεγονός που θα δέσει για πάντα Ελισάβετ-Πέτρο

Τώρα ειδικά που ξέρει πως η Ελισάβετ θα γυρίσει, ελπίζει πως ο έρωτας των δύο νέων παιδιών θα ευδοκιμήσει και θα κλείσει ποριστικά το θέμα «μοναστήρι». Όταν η Ελισάβετ πάει στο σπίτι της τον βλέπει εκεί και αναστατώνεται.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Σκοτώνουν την Νατάσα

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος χαροπαλεύει στην Αγκαλιά της Ελισάβετ

Ο Πέτρος και η Ελισάβετ θα μείνουν για άλλη μια βραδιά κάτω από την ίδια στέγη και αυτή η νύχτα θα είναι καθοριστική και για τους δύο καθώς για πρώτη φορά θα κοιμηθούν μαζί! Μόνο που η Όλγα με τον Γεράσιμο δεν έχουν σκοπό να καταθέσουν έτσι εύκολα τα όπλα τους και θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να τους χωρίσουν.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close