Μαύρο Ρόδο-Πολυξένη-Θέμης-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές αφού η Πολυξένη πλευρίζει τον Καστρινό.

Ακόμη δεν σκότωσαν την Αγγελική, αυτή ονειρεύεται να πάρει την θέση της…ΜΗΝ ΦΑΣ!

Ένας δημοσιογράφος στο Μαύρο Ρόδο, ακολουθεί την Ελισάβετ ως το νοσοκομείο, όπου πηγαίνει να επισκεφτεί τον Πέτρο. Θα τραβήξει μια φωτογραφία τους, που θα γίνει viral στο διαδίκτυο. Ο Πέτρος χειρουργείται στην Πάτρα.

Η Αλεξία βρίσκει ένα φάκελο που είχε αφήσει η Αγγελική ειδικά για εκείνη. Προβληματίζεται όμως για το αν θα πρέπει να συναντήσει τον Βίκο και να του δώσει το γράμμα που άφησε για εκείνον η Αγγελική.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Μητροπολίτης διώχνει την Κασσιανή

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Το γράμμα της Αγγελικής για τον Βίκο που κρατά η Αλεξία

Στο μεταξύ, η Ηγουμένη ξεκαθαρίζει στην Ελισάβετ τους όρους που πρέπει να τηρήσει για να παραμείνει στο μοναστήρι. Ο Γεράσιμος εκμυστηρεύεται στον πατέρα του ότι είναι ερωτευμένος με την Ελισάβετ.

Η Κασσιανή θα βγει εκτός ορίων, αναγκάζοντας τον Μητροπολίτη να της προτείνει να φύγει από τη μονή, με αντάλλαγμα την ηγουμενία σε κάποιο άλλο μοναστήρι.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ αντιμετωπίζει τα συναισθήματά της στα ίσα

Μαύρο Ρόδο-Θέμης-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 51 , 52 , 53 , 54

Η απόφαση της Ελισάβετ να φύγει από το μοναστήρι είναι οριστική και ο Λευτέρης είναι ενθουσιασμένος. Η Ηγουμένη ανησυχεί για την Κασσιανή, η οποία, ενώ δέχεται αυστηρό επιτίμιο από το μητροπολίτη, συνεχίζει τις δολοπλοκίες της.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ φεύγει από το μοναστήρι και μένει με τον Πέτρο στου Λευτέρη

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαυρό Ρόδο: Αυτός σκότωσε τον Διακοσάββα

Ο Βίκος συναντά την Κύρα και ζητά τη βοήθειά της για να φτάσει το γράμμα της Αγγελικής στα χέρια του, παρακάμπτοντας την Αλεξία. Ο Πέτρος παρακούει τις εντολές των γιατρών και καταφέρνει να βγει από το νοσοκομείο, με τη βοήθεια του Λουκά.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Μυστική αστυνομικός που θα παγιδεύσει τον Βίκο

Μαύρο Ρόδο-Πολυξένη-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος τα χαλάει όλα

Ο κλοιός γύρω από τον Βίκο σφίγγει, αφού ο Καστρινός καταφέρνει να φτάσει σε ένα μάρτυρα – κλειδί. Η άφιξη του Πέτρου στη Γερακιανή αναστατώνει την Ελισάβετ. Η Αλεξία και ο Βίκος συναντιούνται, την ώρα που ο Παναγιώτης ετοιμάζεται να της κάνει πρόταση γάμου.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Έρχεται το γεγονός που θα δέσει για πάντα Ελισάβετ-Πέτρο

Μαύρο Ρόδο-Βίκος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο : Η Ελισάβετ παραδίδεται στον Πέτρο

Η Πολυξένη ξεκαθαρίζει στην Όλγα ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στη Γερακιανή και ότι ο Λευτέρης είναι πλέον παρελθόν. Η Πολυξένη θα πλευρίσει τον Καστρινό με σκοπό να γίνει η νέα Κυρία Καστρινού. Θα τα καταφέρει;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close