Τζένη Μπότση : Έφτιαξε το τέλειο ζαχαρόσπιτο με την κ0ρη της Αλίκη

Μαμά και κόρη σήκωσαν τα μανίκια και έφτιαξαν ένα όμορφο ζαχαρωτό σπιτάκι.

Τον Νοέμβριο του 2019 η Τζένη Μπότση έγινε μητέρα. Η ηθοποιός και ο Αλέξανδρος Μιχαλάς, απέκτησαν ένα γλυκό κορίτσι. Την Αλίκη.

«Ονόμασα την κόρη μου Αλίκη. Ο Μιχάλης Μαρίνος μου είπε πως έκανα το όνομα του Φίνου πραγματικότητα. Μια Τζένη και μια Αλίκη μαζί. Εκεί το συνειδητοποίησα. Το όνομα Αλίκη ήρθε γιατί ξεκινάει από -α και όλη η οικογένεια του Αλέξανδρου είναι με -α. Και ήταν κάτι που το ήθελε. Και επίσης η Αλίκη γιορτάζει της Αγίας Μαρίνας. Μαρίνα λένε τη μαμά και την ανιψιά μου. Οπότε γιορτάζουν όλες μαζί», είχε πει στην εκπομπή Σημείο Συνάντησης της ΕΡΤ, όταν ρωτήθηκε για την επιλογή του ονόματος της μικρής.

Δειτε επίσης : Άντζελα Γκερέκου: Η Αθηνά από την Γη της Ελιάς ποζάρει με τις πιτζάμες της μπροστά στο υπέροχο Χριστουγεννιάτικο δέντρο της

Η Τζένη Μπότση προστατεύει την προσωπική της ζωή, όπως έκανε πάντα, γι’ αυτό και οι φορές που βλέπουμε την ίδια και την κόρη της σε δημοσιεύματα είναι σπάνιες. Οι φωτογραφίες που βλέπουμε με την μικρή Αλίκη είναι εκείνες που επιλέγει η ηθοποιός να αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπως έκανε και αυτό το Σαββατοκύριακο.

Μαμά και κόρη έφτιαξαν gingerbread σπιτάκι

Την ιστορία για τα gingerbread σπιτάκια σας την έχουμε πει. Πρόκειται για μια δραστηριότητα που φέρνει τα παιδιά ακόμη πιο κοντά στους γονείς τους και περνούν δημιουργικό χρόνο μαζί. Άλλωστε η Τζένη Μπότση, φροντίζει η Αλίκη να περνά υπέροχα ό,τι και αν κάνουν.

Είτε πρόκειται να πάει για μάθημα ιππασίας…

Τζένη Μπότση : Έφτιαξε το τέλειο ζαχαρόσπιτο με την κ0ρη της Αλίκη

Είτε να επισκεφθεί το σχολείο της μαμάς της (φωτογραφία που δημοσίευσε γεμάτη συγκίνηση η Τζένη Μπότση)…

Δείτε επίσης : Γιώργος Λιανός  Κωνσταντίνα Καραλέξη : Στόλισαν χριστουγεννιάτικο δέντρο παρέα με το παιδί τους  Φωτογραφίες

Τζένη Μπότση : Έφτιαξε το τέλειο ζαχαρόσπιτο με την κ0ρη της Αλίκη

Είτε πρόκειται να φτιάξουν μαζί υπέροχα ζαχαρωτά σπιτάκια.

Δείτε επίσης : Σίσσυ Χρηστίδου: Στόλισε το σπίτι της  Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που μας εντυπωσίασε

Τζένη Μπότση : Έφτιαξε το τέλειο ζαχαρόσπιτο με την κ0ρη της Αλίκη

Τον περασμένο Νοέμβριο στην εκπομπή Ελένη, η Τζένη Μπότση είχε μιλήσει για την μικρή Αλίκη και είχε αποκαλύψει μερικά από τα χαρακτηριστικά της σύμφωνα με το mothersblog.gr  : «Η κόρη μου είναι τσαχπίνα, μιλάει πολύ, είναι αστεία, είναι σαν εμένα. Δεν έχει γίνει ακόμα δύο, φαίνεται λίγο μεγαλύτερη από την ηλικία της κι έχει πάρει το ύψος μου», είπε αυτοσαρκαζόμενη η ηθοποιός.

Close