Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ εξομολογείται τον έρωτα της για τον Πέτρο στην Ηγουμένη

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Ελισάβετ εξομολογείται τον έρωτα της για τον Πέτρο στην Ηγουμένη.

Και της λέει η Διδ μην φοβάσαι! Εχώ πάθει τα ίδια με τον Κυπραίο!

Ο Πέτρος επιστρέφει στην κανονική του ζωή, όμως μαθαίνοντας ότι η Ελισάβετ γύρισε στο μοναστήρι, επιστρέφει στην Γερακιανή και τρέχει κοντά της. Πλέον η κοπέλα δεν μπορεί να κάνει πίσω. Λίγο πριν από την κούρα της, πρέπει να αντιμετωπίσει τα αισθήματα που ξύπνησαν μέσα της και δεν μπορεί να κρύψει την αλήθεια από την ηγουμένη.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 16 ,17 ,18 , 19

Μαύρο-Ρόδο-Πέτρος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης εκβιάζει την ηγουμένη

Μετά την επιστροφή του Πέτρου στην Πάτρα πολλά πράγματα αλλάζουν, το ατύχημα του πατέρα του τον έχει επηρεάσει περισσότερο απο όσο θα περίμενε και ο ίδιος. Έτσι, όταν ο Θέμης τον πιέζει να υπογράψει για την άδεια του καινούργιου του μαγαζιού, δεν καταφέρνει να του αρνηθεί.

Μόλις το μαθαίνει η Αγγελική, γίνεται έξαλλη και τα βάζει για άλλη μια φορά με τον άντρα της, ο οποίος προσπαθεί να σύρει τον γιό στο βούρκο που είναι βυθισμένος και ο ίδιος.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Δολοφονούν την Αλεξία

Μαύρο-Ρόδο-Αγγελική-Βίκος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Διώχνουν την Ελισάβετ απο το μοναστήρι

Η Κυρα προσπαθεί να την συγκρατήσει, ξέροντας ότι, αν ανοίξει ο ασκός του Αιόλου, ο Καστρινός θα είναι ασταμάτητος. Την ίδια στιγμή ο Βίκος προσπαθεί να καταλάβει ποιος βρίσκεται πίσω από τις κλήσεις με απόκρυψη στο κινητό του και θεωρεί ότι η Αλεξία ξέρει περισσότερα απο όσα δείχνει.

Εκείνη ξαφνιάζεται όταν ο εραστής της μητέρας της επικοινωνεί μαζί της και την ζητά να συναντηθούν, παρόλαυτα δέχεται να πάει στο ραντεβού ώστε να μπορέσει επιτέλους να δει από κοντά τον άντρα με τον οποίο μιλάει κρυφά η μητέρα της.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Αγγελική και Θέμης παίρνουν διαζύγιο

Μαύρο Ρόδο: Η μυστηριώδης σχέση της Γιάννας με τον Θέμη

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο : Το σκοτεινό πρόσωπο του Γεράσιμου-Κλείνει την Ελισάβετ στο μοναστήρι

Πίσω στο χωριό, η Γιάννα και ο Γιώργος συναντιούνται τυχαία στον δρόμο και εκείνος ξαφνιασμένος που την αντικρίζει ξανά μετά από τόσο καιρό. τι ρωτά για ποιο λόγο τον εγκατέλειψε χρόνια πριν, όμως η απάντηση που παίρνει δεν τον ικανοποιεί.

Την ίδια στιγμή η Ελισάβετ παραμένει κρυμμένη στο ξωκλήσι αδιαφορώντας για όσους την ψάχνουν φοβούμενη τα χειρότερα. Η ώρα για την κούρα της έχει φτάσει και εκείνη πρέπει να επιστρέψει στο μοναστήρι, όμως κανείς δεν ξέρει που βρίσκεται.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Γιώργος έκοψε τα φρένα στον Σταυρίνο και τον άφησε ανάπηρο

Μαύρο Ρόδο : Η εξομολόγηση του Μιχάλη σοκάρει την Ελισάβετ

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η συγκινητική συνάντηση του Βίκου με την Ηγουμένη

Η κοπέλα έχει ανάγκη να μείνει μόνη της με τον εαυτό της και το θεό για να βρει ξανά την ισορροπία και τα θέλω της. Όμως, όπως φαίνεται, αυτό δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Από μόνη της παίρνει την απόφαση να επιστρέψει στη μονή, όπου η ηγουμένη την υποδέχεται με χαρά και της μίλα, μαζί με τον μητροπολίτη για την επικείμενη κουρα της.

Όμως η αντίδραση της Ελισάβετ δεν είναι αυτή που περιμένουν, την ίδια στιγμή ο Πέτρος πληροφορείται την επιστροφή της στο μοναστήρι και αποφασίζει να γυρίσετε στην Γερακιανή,

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Γιατί την λέτε γερόντισσα αφού είναι νέα γυναίκα

Μαύρο Ρόδο : Ο Γεράσιμος θέλει να βάλει στο μοναστήρι την Ελισάβετ

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή θα εκθέσει την ηγουμένη στα μάτια του Μητροπολίτη

Ξέρει πως κινδυνεύει να την χάσει για πάντα και δεν είναι έτοιμος για κάτι τέτοιο. Η Φιλαρέτη, απ’ την άλλη,θέλει να την κρατήσει κοντά της και γι’ αυτό της ανακοινώνει ότι έχει έρθει πια η ώρα να πάρει το μοναδικό χρίσμα.

Όμως ο μητροπολίτης δεν είναι ακόμα σίγουρος ότι η Ελισάβετ είναι έτοιμη. Ενώ και η ίδια νιώθει ότι έχει χάσει τον προσανατολισμό της… Η Αυξεντία, η αγαπημένη θεία που πάντα ήταν δίπλα της, γίνεται ο εξομολογητής της.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Δείτε πρώτοι την συνάντηση της ηγουμένης με τον Θέμη (Βίντεο)

Μαύρο Ρόδο : Ο Γεράσιμος θέλει να βάλει στο μοναστήρι την Ελισάβετ

Δείτε ακόμη Κώστας Νικούλι : Ποια είναι η κούκλα σύντροφος του που πρωταγωνιστεί στο Μαύρο Ρόδο

Και η Ελισάβετ της μιλάει για το φιλί που έδωσε ο Πέτρος και για τα αισθήματα που ξύπνησαν ξαφνικά μέσα της και τα οποία δεν είχε ποτέ τις φανταστεί…

Η αποκάλυψη της Ελισάβετ ταράζει την Αυξεντία, η οποία συνειδητοποίει ξαφνικά ότι παρών στο μοναστήρι ήταν και Σαράντος όποιος μπορεί και να άκουσε τα πάντα. Νιώθει ότι τα πράγματα αρχίζουν να ξεφεύγουν από τον έλεγχο.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη τραγουδούσε στα μπουζούκια του Θέμη

Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης εκβιάζει την ηγουμένη

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Θα αποκαλύψει η Πολυξένη το μεγάλο της μυστικό;

Καθώς την ίδια νύχτα ο Πέτρος καταφέρνει να μπει στο μοναστήρι και να φτάσει μέχρι το κελί της Ελισάβετ. Η παρουσία του και μόνο είναι αρκετή για να αναστατώσει την κοπέλα… Νιώθει ξανά πως η κουρα της κινδυνεύει και ξέρει πως θα πρέπει να είναι ειλικρινής απέναντι στις ερωτήσεις που θα της κάνει η ηγουμένη.

Ζητά τη συγχώρεση της γιατί καταλαβαίνει ότι την έφερε σε δύσκολη θέση, όμως δεν μπορεί να αρνηθεί τα όσα αισθάνεται. Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το 7μερεςtv, ο Πέτρος βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του Γιώργου και του Σταυρίνου, τους οποίους και προσπαθεί να βοηθήσει. Πως θα αντιδράσει η Φιλαρέτη σε αυτά που θα της πει η Ελισάβετ;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close