Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης εμφανίζεται με τον Αντρέα Γεωργίου

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Σωκράτης θα ταράξει τα νερά.

Αμάν βρε άνθρωπε ακόμα δεν ήρθες…

Ο Αποστόλης Τότσικας μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τον ρόλο του στη «Γη της Ελιάς», τη σχέση με τα παιδιά του και τον ανταγωνισμό που έχει ζήσει στον χώρο της υποκριτικής. Ο ηθοποιός μίλησε για την συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Γη της Ελιάς».

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Στη Μαδρίτη ο Στάθης συνειδητοποιεί πως αγαπά μόνο την Ιουλία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Στάθης αναστατώνουν την Μάνη

«Εμφανίζομαι στη «Γη της Ελιάς» μαζί με τον Αντρέα Γεωργίου

«Εμφανίζομαι στη «Γη της Ελιάς» μαζί με τον Αντρέα Γεωργίου, που μου κάνει την τιμή να είμαι στο καστ. Ο “Σωκράτης” στη «γη της Ελιάς» θα ταράξει τα νερά. Με τον Αντρέα Γεωργίου είναι πάντα, μια πολύ ευχάριστη εμπειρία, περνάμε τέλεια, γελάμε», είπε αρχικά ο Αποστόλης Τότσικας.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 38, 39 , 40 , 41 , 42

Η-Γη-της-Ελιάς-Σωκράτης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά βγαίνει από τη φυλακή με ψηλά το κεφάλι

Για τον ανταγωνισμό στον χώρο της υποκριτικής, ο ηθοποιός τόνισε πως, «ήμουν ένα παιδί που μου είχαν εμπιστοσύνη και οι 2 γονείς μου, με τον πατέρα μου είχαμε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση. Υπήρχαν συμπρωταγωνιστές μου που με ανταγωνίζονταν, αλλά τι να κάνω; Σηκώνω τα χέρια ψηλά» «Αυτό που δηλώνω είναι ότι είμαι αντι – ηθοποιός. Η αξία σου θα φανεί και η ίντριγκα θα μαθευτεί».

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η σχέση Βασιλικής – Φίλιππου είναι καταδικασμένη

Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης πιστεύει ότι η Αγγελική είναι κόρη του

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης πιστεύει ότι η Αγγελική ΔΕΝ είναι κόρη του

«Είμαι πολύ κακός στα οικονομικά. Τελευταία δεν το κάνω, έχω έναν άνθρωπο που μιλάει για εμένα. Είναι πολύ ωραίο πράγμα που έγινα σε μικρή ηλικία πατέρας, γίνεσαι ακόμα καλύτερος. Βλέπω πράγματα στα παιδιά μου μια αναρχία, που την είχα κι εγώ ως παιδί», συμπλήρωσε σχετικά με τα παιδιά του.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης παθαίνει αμόκ μετά την απόρριψη της Μυρτάλης

Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης διεκδικεί την Αγγελική και φεύγουν Σουηδία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος εισβάλει στο σπίτι της Ευτυχίας και την φιλά με πάθος

«Μπορεί ο κάθε άνδρας να στο παίξει πολύ μάγκας, αλλά είναι πολύ λίγος, όταν έρχεται αντιμέτωπος με μια γυναίκα που γεννάει», δήλωσε ο Αποστόλης Τότσικας.

Για τις ερωτικές σκηνές στις σειρές και την αντίδραση των παιδιών του, ο ηθοποιός αποκάλυψε κλείνοντας πως, «φίλησα στο σίριαλ την Τζένη Θεωνά και γύρισε ο γιος μου και είπε στην γυναίκα μου, “ο μπαμπάς θα γυρίσει σπίτι;”».

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close