Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος αναστατώνει τη ζωή όλων

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Γεράσιμος αναστατώνει τη ζωή όλων.

Το έκανες στην #gitiselias το κάνεις και εδώ βρε άνθρωπε;;

Η απόφαση της Άννας να μείνει μακριά από το Δημήτρη πληγώνει και τους δύο. Σύντομα γίνονται αντίπαλοι και σε μια νέα υπόθεση την ώρα που ο Άγγελος μέσα από τη φυλακή βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του για να εκδικηθεί όσους τον έβλαψαν και ο Γεράσιμος αναστατώνει την ζωή όλων.

Ο αληθινός δολοφόνος της Μυρτώς βρέθηκε και τώρα πια είναι στη φυλακή, η περιπέτεια που ξεκίνησε βδομάδες πριν και ενώ σε δύο τελείως διαφορετικούς ανθρώπους την Άννα και τον Δημήτρη σε ένα κοινό σκοπό ολοκληρώθηκε και ο αγώνας που έκαναν δικαιώθηκε.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Κλειώ και Άγγελος τους τρομοκρατούν όλους

Παγιδευμένοι: Η Άννα κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Δημήτρη

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Δημήτρη

Στο μεσοδιάστημα μοιράστηκαν πολλά ήρθαν κοντά και πάλεψαν να μην αποκαλύψουν αυτά που νιώθει ο ένας για τον άλλον, τώρα είναι πια ελεύθεροι να ζήσουν όπως θέλουν, βγαίνοντας όμως από την αίθουσα όπου αποσφραγίστηκε και επίσημα η καταδίκη του Άγγελου η Άννα κάνει κάτι που ο Δημήτρης δεν περίμενε ποτέ.

Του δίνει τυπικά το χέρι τον ευχαριστεί για την βοήθεια του όλον αυτό τον καιρό και τον αποχαιρετά σφραγίζοντας έτσι ουσιαστικά και την δική τους σχέση.

Δείτε ακόμη Παγιδευμενοι: Η οικογένεια Χατζή στα μαχαίρια

Παγιδευμένοι: Η Άννα κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Δημήτρη

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Δημήτρης και Άννα ξανά έρχονται κοντά

Εκείνος αμίλητος την παρακολουθεί να απομακρύνεται χωρίς να μπορεί να εξηγήσει συμπεριφορά της όπως λέει στον Ανδρέα πλέον οι δυο τους θα είναι απλώς ένας εισαγγελέας και μια δικηγόρος που θα διασταυρώνονται μόνο σε δικαστικές αίθουσες και τίποτα περισσότερο.

Όμως στην πραγματικότητα αποδεικνύεται αρκετά επώδυνη και για τους δύο η Άννα αποφασισμένη να μείνει μακριά του για να μην του κάνει άλλο κακό μένει πλέον στο γραφείο της και παλεύει να ξαναβάλει την δουλειά της σε μια τάξη.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Αντρέας στο νοσοκομείο σε τραγική κατάσταση

Παγιδευμενοι: Η οικογένεια Χατζή στα μαχαίρια

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Αστυνομία βρίσκει στοιχείο φωτιά για την δολοφονία του Κοσμά

Η Ειρήνη έχοντας μάθει την αλήθεια για το δολοφόνο συνειδητοποιεί πόσο άδικα της φέρθηκαν και προσπαθεί να την πλησιάσει, έχει ήδη χάσει μία κόρη και δεν θέλει να χάσει και άλλη γι’ αυτό δείχνει αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να την ξαναφέρει κοντά στην οικογένεια.

Η οικογένεια του Δημήτρη από την άλλη έχει αναστατωθεί από την άφιξη του Γεράσιμου, ο πατέρας του Σπύρου ο οποίος δεν είχε την παραμικρή επαφή με τον γιο του και τα εγγόνια του όλα αυτά τα χρόνια που ήταν στη φυλακή έχει εγκατασταθεί στο σπίτι τους με το έτσι θέλω και προκαλεί ένα σωρό προβλήματα, τα οποία ο Σπύρος αδυνατεί να διαχειριστεί.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Θοδωρής το σκάει για το εξωτερικό

Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος εύχεται να σαπίσει ο γιος του μέσα στην φυλακή

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος θα βάλει άτομα να κάνουν κακό στον πατέρα του

Ο Δημήτρης, σύμφωνα με το 7Μέρες tv, είναι γεμάτος ερωτηματικά και αναζητά απαντήσεις όμως δεν θα μπορέσει να της πάρει, η αποφυλάκιση του Άγγελου που όλοι νόμιζαν πως γράφει τον επίλογο της ιστορίας αποδεικνύεται πως είναι μόνο η αρχή.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close