Ρούλα Ρέβη – Αποστόλης Τότσικας: Δες φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού τους στον Λυκαβηττό!

Ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Ο ταλαντούχος ηθοποιός και η καταξιωμένη φωτογράφος έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια και απολαμβάνουν στιγμές ευτυχίας με τα δίδυμά παιδιά τους, Άγγελο Μιχαήλ και Ειρήνη Χρυσή.

Μέσω των social media, και ειδικά του Instagram, το ζευγάρι μοιράζεται συχνά-πυκνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά του, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική. Αυτή τη φορά, η Ρούλα Ρέβη ανήρτησε στα InstaStories της κάποιες φωτογραφίες διαφορετικές από αυτές που μας είχε συνηθίσει μέχρι πρότινος.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τετάρτης, φωτογράφησε κάποιους από τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού της στον Λυκαβηττό και θέλησε να τους δείξει, για πρώτη φορά, στους followers της. Έτσι, λοιπόν, όσοι ακολουθούν το account της είχαν την ευκαιρία να δουν το πολύ μοντέρνο σαλόνι της, από τη τζαμαρία του οποίου έχει θέα όλη την Αθήνα.

Όπως θα διαπιστώσετε, ο επίγειος παράδεισός τους υπογραμμίζει τις ανησυχίες και την αισθητική τους.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ρούλα Ρέβη – Αποστόλης Τότσικας: Δες φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού τους στον Λυκαβηττό! Ρούλα Ρέβη – Αποστόλης Τότσικας: Δες φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού τους στον Λυκαβηττό! Ρούλα Ρέβη – Αποστόλης Τότσικας: Δες φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού τους στον Λυκαβηττό! Ρούλα Ρέβη – Αποστόλης Τότσικας: Δες φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού τους στον Λυκαβηττό!

Πηγή:tlife.gr

Close