Βιβή-Κόκκα

Η γνωστή ηθοποιός Βιβή Κόκκα που την γνωρίσαμε στην λατρεμένη σειρά του MEGA Ευτυχισμένοι Μαζί έχει αλλάξει κλάδο και πλέον δεν είναι ηθοποιός. Δείτε με τι ασχολείται.

Η τηλεοπτική Βίκυ αγαπήθηκε πολύ από το κοινό, καθώς ο ρόλος της μας χάρισε άφθονο γέλιο. Η Βιβή Κόκκα σε παλαιότερη συνέντευξη της μίλησε για την σειρά, δηλώνοντας:

«Ο κ. Μπέζος με είχε δει να παίζω στο θέατρο κι έτσι όταν «έπεσε» το όνομά μου στο τραπέζι για τον ρόλο της Βίκυς, με τη σύμφωνη γνώμη του σκηνοθέτη μας, του Αντρέα Μορφονιού, με επέλεξαν για τον ρόλο. Είχα μεγάλη θεατρική εμπειρία, αλλά ήταν η πρώτη μου τηλεοπτική εμφάνιση.

Ευτυχισμένοι Mαζί: Δείτε πώς είναι σήμερα η Βίκυ και με τι ασχολείται

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Κίμωνας και Ειρήνη έρχονται σε ρήξη

Όσον αφορά την πορεία μου σαν ηθοποιό, νομίζω καθόλου! Όταν έκανα τα γυρίσματα, έπαθα την τρίτη μου υπερκόπωση και μπήκα στο νοσοκομείο.

Εκείνη την εποχή δούλευα στο θέατρο, έπαιζα στην τηλεόραση, σκηνοθετούσα μια μουσική παράσταση στο «Τρένο στο Ρουφ», δίδασκα και σκηνοθετούσα μια θεατρική ομάδα. Κάποια στιγμή απλά κατέρρευσα. Στο νοσοκομείο σκεφτόμουν ότι κάτι δεν κάνω καλά στη ζωή μου.

Ευτυχισμένοι Mαζί: Δείτε πώς είναι σήμερα η Βίκυ και με τι ασχολείται

Δείτε ακόμη Σασμός: Η οικογένεια Αγγελάκη οδεύει προς το τέλος

Δεν ήταν δυνατόν ξανά και ξανά να εξαντλώ σε τέτοιο βαθμό τον οργανισμό μου. Υποσχέθηκα στον εαυτό μου, όταν βγω, να το ψάξω λίγο παραπάνω. Έτσι, έχοντας αυτή την πρόθεση, μια σειρά από συγκυρίες έφεραν στη ζωή μου τις εναλλακτικές θεραπείες. Ξεκίνησα από θεραπευόμενη και κατέληξα θεραπεύτρια!

Το κομμάτι της υποκριτικής είχε μπει πια σε δεύτερη μοίρα στις προτεραιότητές μου. Άρχισα να αρνούμαι προτάσεις και «έπεσα με τα μούτρα» στις σπουδές και στην εφαρμογή των εναλλακτικών θεραπειών.

Ευτυχισμένοι Mαζί: Δείτε πώς είναι σήμερα η Βίκυ και με τι ασχολείται

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ σβήνει μέσα στην αγκαλιά της Αυξεντίας

Αυτό όμως που μου προσέφερε η σειρά, ήταν η κάλυψη της ματαιοδοξίας της αναγνωρισιμότητας που έχει κάθε ηθοποιός και η αγάπη που έλαβα από τον κόσμο. Και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό, γιατί δεν άφησα πίσω μου αυτό το επάγγελμα με απωθημένα και ανεκπλήρωτα όνειρα.

Ευτυχισμένοι Mαζί: Δείτε πώς είναι σήμερα η Βίκυ και με τι ασχολείται

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Αντρέας βουτάει την Άννα μέσα απο τα χέρια του Δημήτρη

Η Βίκυ Κοκκά έχει αφήσει πίσω της πλέον την υποκριτική και εργάζεται ως ενεργειακή θεραπεύτρια. Ναι καλά διαβάσατε, σύμφωνα με το gossip… Η ηθοποιός βλέπετε, 13 χρόνια μετά το τέλος της σειράς παραμένει ίδια.

Close