Η-Γη-της-Ελιάς-Κίμωνας

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Κίμωνας και η Ειρήνη έρχονται σε ρήξη.

Καλά της κάνεις κούκλε μου…

Στα χέρια θα πιαστούν ο Κίμωνας και η Ειρήνη, στην γη της ελιάς. Ο νεαρός γιος του Δημοσθένη και της Ασπασίας επισκέπτεται την Αρεόπολη, για να περάσει λίγο χρόνο με την οικογένειά του.

Εκεί, βλέπει πως η αδελφή του η Ειρήνη συνεχίζει να έχει την ίδια αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά και αποφασίζει να την βοηθήσει, με τον τρόπο του.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μυρτάλη και Στέφανος ξανά μαζί

Η-Γη-της-Ελιάς-Φίλιππος-Ειρήνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Νέο χτύπημα μαφίας στην Μάνη με θύματα

Την περίοδο αυτή, η Ειρήνη παλεύει να ρίξει στα δίχτυα της τον Φίλιππο. Εφόσον βλέπει πως δε τον καταφέρνει, ετοιμάζει μία καταγγελία εις βάρος του, για να τον εκδικηθεί. Το σκάνδαλο αυτό ξεσπά στη Μάνη, με τον Φίλιππο να κατηγορείται για βιασμό!

Η οικογένεια θορυβείται. Η Ειρήνη έχει στο πλευρό της την Αρετή, καθώς έχει φροντίσει να την παραμυθιάσει. Ο Δημοσθένης και η Ασπασία διχάζονται.. Να πιστέψουν την κόρη τους, ή τον Φίλιππο Στεφανέα;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος φοβάται για την οικογένεια του

Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη κάνει την επόμενη κίνηση στον Φίλιππο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Σε κίνδυνο η ζωή του Δημοσθένη

Ο Κίμωνας έρχεται στην γη της ελιάς για να δώσει τη λύση, παρά τις αντιδράσεις της Ειρήνης. Νομίζοντας πως έτσι προστατεύει την αδελφή του, αναφέρει στην οικογένεια πως είναι ψεύτρα και πως χρήζει άμεσης ψυχολογικής στήριξης!

Η Ειρήνη γίνεται έξαλλη. Τα δύο αδέλφια μαλώνουν πολύ άσχημα. Η Ασπασία δε μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση, σύμφωνα με το youfly, με αποτέλεσμα ο Δημοσθένης να εξοργίζεται. Στο σπιτικό του επικρατεί πανικός. Τα δύο παιδιά ξεπερνούν κάθε όριο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης μαθαίνει όλη την αλήθεια για την Ειρήνη

Η-Γη-της-Ελιάς-Κίμωνας

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος μαθαίνει για τον φόνο του Ανέστη και συγκλονίζεται

Θα καταφέρουν να συμφιλιωθούν ή ξεκινά ένας νέος πόλεμος; Ποια στάση θα κρατήσει ο Κίμωνας απέναντί της και πως θα εξελιχθεί η σχέση τους; Φαίνεται πως τα παιδιά του Δημοσθένη και της Ασπασίας ήρθαν στη Μάνη για να μείνουν.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close