Σασμός: Η οικογένεια Αγγελάκη οδεύει προς το τέλος

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η οικογένεια Αγγελάκη οδεύει προς το τέλος.

Πάει το χάσαμε μου φαίνεται…

Η Αλίνα Κωτσοβούλου και ο Στάθης Μάντζωρος, η Άννα και ο Παντελής του Σασμού σε μία αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα δίνουν spoiler για τη σειρά ενώ αποκαλύπτουν τι θα συμβεί στην σχέση τους. Για ποιο λόγο θα διχαστεί το ανδρόγυνο;

Δείτε ακόμη Σασμός: Στο νοσοκομείο η οικογένεια Βρουλάκη

Σασμός-Μανώλης

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος βρίσκει νέο εχθρό

«Η Θεοδώρα έχει φύγει από το σπίτι, όπως παρακολουθούμε στην σειρά μετά από σύγκρουση με τον πατέρα της. Η Άννα όλο αυτό το έχει σωματοποιήσει.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Νάντια εκμεταλλεύεται τον Νικηφόρο για τον Μαθιό

Σασμός: Η Θοδώρα μήλον της Έριδος ανάμεσα σε δύο άντρες

Δείτε ακόμη Σασμός: Έρχεται η κάθαρση για τον Μαθιό

Το ζευγάρι θα έχει μια πάρα πολύ ισχυρή ρήξη που θα τους οδηγήσει στα πολύ μεγάλα άκρα», είπε η Αλίνα Κωτσοβόυλου.«Η οικογένεια Αγγελάκη αντιπροσωπεύει την μέση αστική οικογένεια. Θα συμβούν πολλά πράγματα που θα τους δέσουν.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος σε επικίνδυνο παιχνίδι με την Νάντια

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα μπαίνει ασπίδα μπροστά απο την Αργυρώ

Η σχέση Μανώλη και Παντελή θα δυναμώσει. Θα έρθουν πολύ κοντά αυτοί οι δυο άνθρωποι και ο Παντελής θα χτίσει μια γέφυρα για να καταλάβει τον γιο του», είπε ο Στάθης Μαντζώρος.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close