Ελένη Φουρέιρα: Χόρεψε ως Αλίκη Βουγιουκλάκη και έγινε viral

Ελένη Φουρέιρα: Η γνωστή τραγουδίστρια χόρεψε μαζί με τον φίλο της την νεράιδα και το παλικάρι από τη θρυλική ταινία της Αλίκης Βουγιουκλάκη και έγιναν viral στο tiktok.

Viral το βίντεο της Ελένης Φουρέιρα να χορεύει το τραγούδι από τη θρυλική ταινία της Αλίκης Βουγιουκλάκη «Η νεράιδα και το παλικάρι»

Στην Κρήτη βρέθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο η τραγουδίστρια παρέα με τον σύντροφό της, καθώς ήταν καλεσμένοι στο γάμο της Κόνι Μεταξά με τον Μάριο Καπότση.

Μετά το γάμο ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι με τον μπαμπά της νύφης να αναλαμβάνει δράση και να παίρνει το μικρόφωνο για να ξεσηκώσει τους πάντες.

Ελένη Φουρέιρα: Χόρεψε ως Αλίκη Βουγιουκλάκη και έγινε viral

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος γυρίζει απο την Ισπανία;

Με τη γνωστή του ατάκα «βασανιστείτε» με την οποία συνηθίζει να ξεσηκώνει το κοινό του, ο Λευτέρης Πανταζής δεν άφησε το μικρόφωνο μέχρι να κάνει και τον πιο απρόθυμο για χορό καλεσμένο να σηκωθεί από τη θέση του.

Το παρέδωσε και στην Ελένη Φουρέιρα η οποία ανέβασε τη νύφη στη σκηνή που είχε στηθεί για τη ζωντανή ορχήστρα και άρχισαν μαζί να τραγουδούν το… αγοράκι λαίμαργο, οδηγώντας το κέφι στο ζενίθ!

Ελένη Φουρέιρα: Χόρεψε ως Αλίκη Βουγιουκλάκη και έγινε viral

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης μετανιώνει πικρά αλλά είναι αργά

Σύμφωνα με το gossip-tv, δεν έφτανε όμως αυτό αφού η Ελένη έγινε viral στο Tik Tok όταν χόρεψε παρέα με έναν φίλο της, το τραγούδι από τη θρυλική ταινία της Αλίκης Βουγιουκλάκη «Η νεράιδα και το παλικάρι»

Δείτε το video

@iamfoureira 😂 @Petros Tsapardonis #fy ♬ Neraida Kai palikari – Eugene Tak

Close