Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος γυρίζει απο την Ισπανία;

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε να γυρίζει ο Στέφανος απο Ισπανία.

Αχ βρε Βάνα τι μας κάνεις μας κακομαθαίνεις…

Ένα πρόσωπο που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από το τηλεοπτικό κοινό, o ηθοποιός Liam Ireland, γνωστός από το ρόλο του Στέφανου Καπερνάρου στη «Γη της Ελιάς» βρίσκεται στο τραπέζι των συζητήσεων.

Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος γυρίζει απο την Ισπανία;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Υπεράνω υποψίας ο Δημοσθένης

Μεταξύ των ανθρώπων της συγκεκριμένης παραγωγής.  Στο πρώτο κύκλο της σειράς, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα, ο ρόλος του Στέφανου Καπερνάρου φάνηκε να τελειώνει οριστικά.

Επιστρέφει στην Γη της Ελιάς ο Στέφανος Καπερνάρος;

Ενώ αρχικά υπήρξαν κάποια διφορούμενα σχόλια στα social media για τις υποκριτικές ικανότητες του ηθοποιού, στη πορεία ο Liam Ireland αγαπήθηκε από το κοινό σε σημείο που οι άνθρωποι της παραγωγής να συζητούν ξανά το ενδεχόμενο επιστροφής του στη σειρά του Mega.

Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος γυρίζει απο την Ισπανία;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα τρέμει για την Μυρτάλη

Όπως είδαμε στα τελευταία επεισόδια του πρώτου κύκλου, ο Στέφανος φεύγει από τη Μάνη με προορισμό την Ισπανία προκειμένου να κάνει εκεί το μεταπτυχιακό του και να δουλέψει παράλληλα στην επιχείρηση του Ιάκωβου Βρεττάκου.

Η-Γη-της-Ελιάς-Στέφανος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη θέλει να πάρει το παιδί της από τον Μάνο και την Μαρίνα

Σύμφωνα με πληροφορίες του youfly.com, η Βάνα Δημητρίου μαζί με το σκηνοθέτη της «Ελιάς» τον Ανδρέα Γεωργίου εξετάζουν τον τρόπο με τον οποίο θα επαναφέρουν στο νέο κύκλο της αγαπημένης σειράς, σύμφωνα με το Youfly.com, το ρόλο του Στέφανου Καπερνάρου (Liam Ireland).

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close