Ελένη Μενεγάκη : Αυτός είναι ο τιμοκατάλογος της Ελένης  για ένα post στο instagram

Πόσα λοιπόν παίρνει η Ελένη Μενεγάκη για ένα post στο instagram ;

Η Ελένη Μενεγάκη έχει καταφέρει να αποκτήσει  μια σχέση εμπιστοσύνης με τους τηλεθεατές, γι’ αυτό πλέον έχει  και ένα λογαριασμό με 1,2 εκατομμύρια followers στο Instagram. Πόσα λοιπόν παίρνει η ωραία Ελένη για ένα post στο instagram 

Εδώ και λίγες ημέρες διέρρευσαν τα ποσά που ζητά η γνωστή infuencer και ο τιμοκατάλογος της Ιωάννας Τούνη για το instagram account της! για να διαφημίσει κάποιο προϊόν στο συγκεκριμένο μέσο δικτύωσης  και όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό!  Δεν θα έπρεπε όμως γιατί δουλεύει και αποδίδει όλους τους φόρους που της αναλογούν.

Μπορεί η Ιωάννα να έχει ένα δυνατό instagram account, αλλά δεν συγκρίνεται σίγουρα με την φήμη και τους 1 εκατομμύριο followers της Ελένης Μενεγάκη! Κι επειδή πεθαίνετε να μάθετε… πάμε να δούμε τι ζητάει η πασίγνωστη παρουσιάστρια!

Δείτε επίσης : Ιωάννα Τούνη: Δείτε πόσα παίρνει για ένα post στο Instagram

Πόσα παίρνει για ένα post στο instagram η Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη : Αυτός είναι ο τιμοκατάλογος της Ελένης για ένα post στο instagram

Παλιότερα, επί εποχές ALPHA ήταν το πρώτο όνομα της ελληνικής τηλεόρασης – τώρα βέβαια είναι του Mega – και το πάτωμά της για ένα post σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda’s blog ήταν 5 χιλιάδες ευρώ ενώ γενικά για να διαφημίσει ένα προϊόν το κοστολογούσε γύρω στα 7 χιλιάρικα.

Όταν αποφάσισε να αποσυρθεί και δεν βρισκόταν πια στην πρώτη γραμμή, είχε ανεβάσει το κασέ της κι ένα της post σύμφωνα με το youweekly.gr μπορεί να έφτανε να “πουληθεί” έως και 15 χιλιάδες ευρώ!

Δείτε επίσης : Ελένη Μενεγάκη: Bόλτα με άμαξα στην Κηφισιά με την Μαρίνα- Η μικρή έχει ψηλώσει πολύ! (εικόνα)

Ελένη Μενεγάκη : Αυτός είναι ο τιμοκατάλογος της Ελένης για ένα post στο instagram

Μετά την επιστροφή της, λοιπόν, στην ελληνική τηλεόραση η Ελένη έχει μείνει… πιστή στα 10.000-15.000 ευρώ ανάλογα την συμφωνία, το προϊόν και το post (αν πρόκειται δηλαδή μόνο για story ή μόνο για ανάρτηση ή και για τα δυο μαζί).

πηγη youweekly.gr

Close