Ερωτόκριτος: Μετά τον χαμό του παιδιού μου κατάλαβα ότι δε υπάρχει θάνατος

Ο σχεδιαστής Ερωτόκριτος μίλησε για τον θάνατο του αγαπημένου του γιου που έφυγε από τη ζωή 11χρονια πριν στην παρουσίαση  του βιβλίου του, «Το ημερολόγιο ενός πρίγκιπα».

«Το “Ημερολόγιο ενός πρίγκιπα” το θεωρώ το τέταρτο παιδί μου γιατί είναι και μια συνέχεια του πρώτου μου παιδιού, του Μανώλη, που έχει “φύγει”. Και μέσα από αυτό το ταξίδι δημιουργήθηκε όλο αυτό, είναι βιωματικό. Είναι μια άλλη οπτική της ζωής, το πώς δεν υπάρχει θάνατος» είπε μιλώντας στο Mega ο Ερωτόκριτος για το νέο του βιβλίο.

«Δεν υπάρχει θάνατος, είναι η οπτική που θα δεις τα πράγματα και ότι το κακό βρίσκεται στην υπηρεσία του καλού. Κάθε κακό γεγονός, αν το κάνεις σκαλοπάτι, θα σε πάει παραπάνω και έχουμε δει όλοι ότι μέσα από τις δυσκολίες δημιουργούνται οι ευκαιρίες» προσέθεσε ο σχεδιαστής και συγγραφέας.

Δείτε επίσης : The Bachelor spoiler 10/9: Αυτή η κοπέλα φεύγει από τη βίλα

Σε ερώτηση για το αν στην οικογένειά τους μιλούν για τον Μανώλη, αν τα αδέρφια του ρωτούν για εκείνον ο Ερωτόκριτος εξηγεί ότι «πια το έχουμε αφήσει στο παρελθόν, στην αρχή μιλούσαμε πολύ για το γεγονός. Ο Μανώλης είναι μαζί μας και μας καθοδηγεί, κάποια πράγματα είναι αόρατα και δεν φαίνονται, όπως ο Θεός».

Ερωτόκριτος: Τι είπε για την αποχώρησή του από τη Φάρμα

«Στη Φάρμα επέλεξα να μην συνεχίσω γιατί λόγω των συνθηκών, επειδή αγαπάω τον εαυτό μου, δεν περνούσα καλά. Οπότε, είπα να απελευθερωθώ» εξήγησε ο Ερωτόκριτος για το σύντομο πέρασμά του από το ριάλιτι του ΑΝΤ1.

 

Close