Δυστυχώς, το φετινό Πάσχα για την Φωτεινή Πετρογιάννη ήταν από τα πιο δύσκολα, καθώς ήταν οι πρώτες γιορτές χωρίς τον αγαπημένο της μπαμπά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από 6 μήνες. Η γνωστή δημοσιογράφος μέσα από μία σπαρακτική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μία κοινή φωτογραφία τους και μοιράστηκε ένα συγκινητικό μήνυμα, με την ίδια να μιλά με πόνο για την απουσία του. Όλα όσα είπε.
Η σπαρακτική ανάρτηση της Φωτεινής Πετρογιάννη
«6 μήνες μπαμπά μου… 6 μήνες που προσπαθώ να βρω μια απάντηση στο πως γίνεται να ζήσαμε μαζί, να αγαπηθήκαμε, να μαλώσαμε και ξαφνικά… τίποτα! 6 μήνες…» έγραψε χαρακτηριστικά η Φωτεινή Πετρογιάννη στη λεζάντα της ανάρτησής της, προκαλώντας συγκίνηση στους ακολούθους της.
Δείτε ακόμα Τάσος Ξιάρχο: Συγκλονίζει με όσα λέει για τη μάχη που έδωσε με τα ναρκωτικά
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πατέρας της δημοσιογράφου έφυγε από τη ζωή τον Οκτώβριο του 2025, μετά από προβλήματα που αντιμετώπιζε με την υγεία του. Ενώ η ίδια έχει μιλήσει για το πένθος που βιώνει μέχρι και σήμερα, ενώ μέσα από τις αναρτήσεις συχνά μοιράζεται τις σκέψεις της γύρω από την απώλεια αυτή.
Τον περασμένο Ιανουάριο η Φωτεινή Πετρογιάννη έκανε μια συγκινητική εξομολόγηση στην εκπομπή Το Πρωινό. Με αφορμή την συνέντευξη της συζύγου του Μανούσου Μανουσάκη, Μαρία, η οποία αποκάλυψε στην εκπομπή ότι 14 μήνες μετά το θάνατό του ακόμη επικοινωνεί μαζί του και εκείνος της απαντάει – δείτε εδώ όλα όσα είπε. η δημοσιογράφος παραδέχτηκε την δική της ιστορία και τα όσα βιώνει μετά το θάνατο του μπαμπά της.

Μετά λοιπόν τη προβολή της συνέντευξης της χήρας του Μανούσου Μανουσάκη, η Φωτεινή Πετρογιάννη φανερά αναστατωμένη, παραδέχτηκε: «Θέλω να σας πω κάτι για το οποίο ντρέπομαι, όταν άκουγα ανθρώπους να λένε ότι μιλάνε με τους ανθρώπους που έφυγαν… τώρα που έφυγε ο πατέρας μου, που ακόμα δεν το πιστεύω, έχω μεγάλη άρνηση, ψάχνω οτιδήποτε να πιαστώ για να πιστέψω ότι είναι εκεί και με ακούει. Ο μικρός μπορεί να κοιτάει το ταβάνι και σκέφτομαι ότι τον βλέπω. Ζητάω συγγνώμη, τώρα το καταλαβαίνω».
Δείτε παρακάτω:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Δημοφιλή άρθρα:
- Να μ’ αγαπάς: Ο Καρκίνος τον λιώνει- Η τελευταία επιθυμία του Λευτέρη
- Ελαφριά ψαρόσουπα για παιδιά
- Πανελλήνιες 2026: Πότε κλείνουν τα σχολεία και η ακριβής ημερομηνία έναρξης των εξετάσεων
- Κεφαλονιά: Συγκλονίζουν οι γονείς της 19χρονης που βρήκε τραγικό θάνατο- «Tο βρήκα πάνω στο “μάρμαρο” το παιδί μου»