Γιάννης Φλωρινιώτης:  Αν είναι να πεθάνω, να γίνει πάνω στην πίστα

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης βγήκε από το νοσοκομείο και βρίσκεται πλέον στο σπίτι του. Ο Τραγουδιστής μίλησε για την κατάσταση της υγείας του στην εκπομπή Mega Καλημέρα   

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης πέρασε μία αρκετά σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, καθώς αναγκάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο δυο φορές. Ο γνωστός performer πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και συνεχίζει τις θεραπείες από το σπίτι του.

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην υγεία του αλλά και για το πως επιδεινώθηκε η κατάσταση του.

Δείτε επίσης : Παραλίγο τραγωδία: Στο νοσοκομείο 4 άνθρωποι ύστερα από πυρκαγιά

Σύμφωνα με τον ίδιο, όλα ξεκίνησαν όταν πήγε στην Κύπρο για την παράσταση «ΝικοΤιτανικός». Την πρώτη μέρα στο ξενοδοχείο δεν είχε παρατηρήσει πως η πόρτα στο δωμάτιο του ήταν ανοιχτή και έκανε κρύο, με αποτέλεσμα να παγώσει το βράδυ. Την επόμενη ημέρα είχε ιδρώσει κατά τη διάρκεια της πρόβας, έβρεχε και τον έπιασε μία ψύξη και ένας πόνος αβάσταχτος.

Γιάννης Φλωρινιώτης: Αν είναι να πεθάνω, να γίνει πάνω στην πίστα

Ο ίδιος πήγε στο νοσοκομείο και όταν οι γιατροί τον εξέτασαν είδαν ότι το οξυγόνο του ήταν χαμηλό. Του ζήτησαν σύμφωνα με το gossip-tv.gr να αναβάλει τις παραστάσεις και να μείνει στο νοσοκομείο, με τον τραγουδιστή να δηλώνει πως δεν γίνεται καθώς δεν ήθελε να κρεμάσει τους συνεργάτες του.

«Δεν φοβήθηκα τον θάνατο, δεν τον φοβήθηκα ποτέ. Έχω χορτάσει απ’ όλα! Έχω κάνει καριέρα, οικογένεια, παιδιά, εγγόνια… Όλα τα έχω κάνει. Λέω τουλάχιστον θα φύγω ευχαριστημένος. Δεν θα ήθελα να φύγω σε νοσοκομείο, αν είναι να φύγω να πεθάνω στη δουλειά μου, πάνω στην πίστα, στην σκηνή», είπε ο στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

 

Close