Γιώργος-Αγγελόπουλος

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η έκκληση του Ντάνου και το σπαpακτικό του μήνυμα στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram (Φώτο).

Μία σπαρακτική ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα έκανε ο Γιώργος Αγγελόπουλος κάνοντας δημόσια έκκληση για να τον βοηθήσουν.

Γιώργος-Αγγελόπουλος-Ντάνος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Λυκούργος παντρεύονται

Έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος πολύ συχνά προσπαθεί να προσφέρει την βοήθειά του όπου μπορεί αλλά και να ενθαρρύνει τους διαδικτυακούς του φίλους να κάνουν το ίδιο και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει συγκινήσει με τις πράξεις του.

Γιώργος-Αγγελόπουλος-Ντάνος

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή καταγγέλλει τον Ακύλα

Ο νικητής του Survivor που ακούγεται έντονα το όνομά του για το All Star πριν μερικές ώρες δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα στόρι μέσα από το οποίο έκανε μια δημόσια έκκληση, σύμφωνα με το enimerotiko αρκετά σημαντική και αναγκαία.

Η δημόσια έκκληση του Γιώργου Αγγελόπουλου

 

Γιώργος-Αγγελόπουλος-ανάρτηση

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος καταρρέει λέγοντας την αλήθεια στον Αστέρη

Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε ο Ντάνος, ο μικρός Πολυχρόνης πρέπει να κάνει άμεσα μια πολύ δύσκολη επέμβαση ωστόσο δεν έχουν συγκεντρωθεί ακόμα δυστυχώς τα χρήματα που απαιτούνται για αυτό και ο Γιώργος Αγγελόπουλος δημοσίευσε όλα τα στοιχεία της τράπεζας προκειμένου να μαζευτούν τα λεφτά και να γίνει η επέμβαση.

Close