Άγριες Μέλισσες-Ακύλας-Ζωή-

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι καθηλωτικές αφού η Ζωή καταγγέλλει τον Ακύλα. 

Κατά την ταπεινή μας άποψη αυτό έπρεπε να γίνει από το πρώτο επεισόδιο που εμφανίστηκε στις Άγριες Μέλισσες ο Ακύλας.

Ο Κωνσταντής ανακοινώνει μία δυσάρεστη απόφαση του στη Δρόσω. Ο γάμος τους αναβάλλεται. Το χειρότερο όμως είναι ότι εκείνη δεν μπορεί να καταλάβει το λόγο για το οποίο πήρε μία τέτοια απόφαση. Από την άλλη ο θάνατος του Θανάση συγκλονίζει όλο το Διαφάνι ενώ όλοι είναι σίγουροι για την ενοχή του Ακύλα.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Θεόδωρος Ξανθός επιστρέφει

Άγριες Μέλισσες-Δρόσω-Κωνσταντής-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 129 , 130 , 131 , 132

Η Παγώνα καταρρακώνεται ενώ Τόλιας αποφασίζει να πάρει το νόμο στα χέρια του. Η σχέση της Δρόσως και του Κωνσταντή αρχίζει να κλονίζεται μετά την εξαφάνιση του αλλά και την επιθυμία του να παραδοθεί.

Άγριες Μέλισσες-Νικηφόρος-Κωνσταντής-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης δικαιώνει την Ανέτ

Παράλληλα η αστυνομία ξεκίνα την έρευνα για τη δολοφονία του Θανάση και ένας από τους κύριους υπόπτους είναι φυσικά ο Ακύλας αφού ήταν ο βασικός μάρτυρας στο δικαστήριο που εκκρεμεί εναντίον του.

Οι αστυνομικοί τον επισκέπτονται στο σπίτι του για να του κάνουν κάποιες ερωτήσεις εφόσον όμως δεν υπάρχουν στοιχεία δεν προχωρούν στη σύλληψη του. Καθώς φεύγουν η Ζωή κάνει την μεγάλη ανατροπή καταγγέλλοντας στους αστυνομικούς ότι ο άντρας της τους κρατά όλους με το ζόρι στο σπίτι και ζητά την προστασία τους.

Άγριες Μέλισσες-Ακύλας-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας το χάνει τελείως

Έξαλλος ο Ακύλας αρχίζει να την κατηγορεί ότι τον διαβάλλει τελικά όμως είναι αυτός που φεύγει από το σπίτι ανακουφίζοντας τους όλους, προσωρινά τουλάχιστον.

Άγριες Μέλισσες-Μελέτης-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Τρία τα σενάρια για το φινάλε της σειράς

Παράλληλα ο Λευτέρης που συνεχίζει το θέατρο στον πατέρα του προχωρά σε μία παρακινδυνευμένη κίνηση προκειμένου να τον ξεσκεπάσει.  Ο εισαγγελέας Κουρτέσης παρουσιάζει στον Λάμπρο τον και στον Πέτρο ένα παράτολμο σχέδιο για να οδηγήσει τον Ακύλας στην δικαιοσύνη.

Άγριες Μέλισσες-Πέτρος-Ζάχος-

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας για να γλιτώσει κατηγορεί τον Κωνσταντή πως είναι αλκοολικός

Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή έρχονται και πάλι αντιμέτωποι με τον Δούκα και τη Μυρσίνη όταν τους ανακοινώνουν ότι δεν πρόκειται να κάνουν πίσω στην απόφασή τους να αποχωρήσουν από το έργο του αεροδρομίου.

Άγριες Μέλισσες-Δούκας-Μυρσίνη-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: O Κωνσταντής οδηγείται στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση

Για να μπορέσουν μάλιστα να πληρώσουν τις ρήτρες που έχουν υπογράψει σκοπεύουν να πουλήσουν όλη την περιουσία που τους έχει γράψει ο πατέρας τους. Μάταια οι γονείς τους προσπαθούν να τους αλλάξουν γνώμη.

Τελικά ο Λάμπρος, ο Πέτρος και ο Ζάχος ακολουθούν την πρόταση του Κουρτέση και καταθέτουν όσα γνωρίζουν για τη δολοφονία των μελών της ΕΑΚ. Ο Ακύλας, ο Μελέτης, ο Ντουνιάς και όλοι οι ένοχοι αυτής της υπόθεσης συλλαμβάνονται. Έχει έρθει η ώρα της δικαίωσης και θα οδηγηθούν στη φυλακή.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close