Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Λυκούργος παντρεύονται

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ευχάριστες καθώς θα δούμε την Χάιδω και τον Λυκούργο να παντρεύονται.

Η ώρα η καλή καλέ…Μα τι ωραία πράγματα είναι αυτά, να ανησυχώ ;;;;;

Ολές οι εξελίξεις και τα spoilers απο αυτά που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στην αγαπημένη σειρά του mega η Γη της Ελιάς.

Η Αθηνά βρίσκει ένα όπλο στο γραφείο του Ιπποκράτη και παραξενεύεται.. Λίγο αργότερα, όταν ο Δημήτρης έρχεται για άλλη μία φορά να την εκβιάσει, βγαίνει εκτός εαυτού, χάνει τον έλεγχο και τον βρίζει άσχημα, χωρίς να σκεφτεί πως η Αναστασία είναι στην κουζίνα και τους ακούει!

Η Γη της Ελιάς-Αθηνά-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έχεις πεθάνει για εμένα μάνα

Έπειτα, απηυδισμένη, ζητά από τον Ιάκωβο να συναντηθούν και οι δυο τους δίνουν ραντεβού στο βουνό. Όμως εκεί τους βλέπουν μαζί, και μάλιστα αγκαλιασμένους, ο Πότης με τον Λεωνίδα, οι οποίοι δεν πιστεύουν στα μάτια τους! Στο μεταξύ ο Χρήστος προσλαμβάνει τον Αλέξη δοκιμαστικά στην ταβέρνα ως σερβιτόρο, όμως η Μαργαρίτα εξακολουθεί να ανησυχεί για την κατάσταση της ψυχικής του υγείας.

Η Γη της Ελιάς-Χάιδω-Λυκούργος-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Δεν πρόκειται να ξανακάνω το ίδιο λάθος

Έτσι, αποφασίζει να τον παρακολουθήσει και διαπιστώνει με τρόμο πως δεν πηγαίνει στις συνεδρίες με τον ψυχίατρο στη Σπάρτη. Μετά το ταξίδι του Φίλιππου και της Βασιλικής στη Σύμη και τη Ρόδο, ο Λυκούργος και  η Χάιδω τους ανακοινώνουν ότι σκοπεύουν να δημοσιοποιήσουν τη σχέση τους. Βέβαια τους λένε πως θα καθυστερήσουν να πάνε στο γάμο οπότε μάλλον βλέπουμε να έρχεται ο γάμος στην Β σεζόν της σειράς εκτός και άν η κυρία Βάνα Δημητρίου μας κάνει την ανατροπή!

Η-Γη-της-Ελιάς-Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Σκοτώνονται Ιουλία και Κουράκος για τον Στάθη

Μία άλλη σχέση αυτή του Ισίδωρου με την εγγονή του και τη Φανή, χτίζεται μέρα με τη μέρα. Εκείνος εφευρίσκει διαρκώς αφορμές για να έρχεται σε επαφή μαζί τους και μικρή, που τον έχει λατρέψει πιέζει τη μαμά της να καλέσει αυτόν και τον Μάνο ξανά στην Αθήνα.

Τέλος, η Μυρτάλη, που συνεχίζει την αυταρχική συμπεριφορά, ξέσπα άσχημα στην Άννα, η οποία παρακούει μία εντολή της. Στο ελαιοτριβείο γίνεται χαμός, όμως όλοι παίρνουν το μέρος της Άννας…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close