Γιώργος Σουξές: Αποκαλύπτει την δίαιτα του και spoiler για τις Άγριες Μέλισσες

Στο The 2Night Show  ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε τον τηλεοπτικό Προύσαλη κατά κόσμον Γιώργο Σουξέ. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην δίαιτα  που ακολουθεί και το πως κατάφερε να χάσει τα περιττά κιλά του.

   Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό που έβλεπα. Κάποια στιγμή είδα τον εαυτό μου και σοκαρίστηκα, ήταν ένα τέρας. Λέω “παναγία μου, αυτόν πρέπει να αλλάξει”. Έτρωγα και δεν το καταλάβαινα.

Τους τελευταίους 9 μήνες ακολουθώ τις συμβουλές διατροφολόγου. Το πρωί τρώω βρόμη με γάλα αμυγδάλου, ένα φρούτο και αμύγδαλα. Για 3 μήνες ξεκινούσα βέβαια έτσι και μετά έτρωγα τοστ. Αλλά ξεκινούσα με διατροφή!

Δείτε επίσης : Άγριες μέλισσες: Όλοι οι Σεβαστοί στο πλάι της Ασημίνας και απέναντι στον Νικηφόρο

Το μεσημέρι τρώω 300 γρ. όσπρια ή κοτόπουλο με μπόλικη σαλάτα και φρούτο. Το βράδι το πρωινό ή αντίστοιχο με το μεσημεριανό. Δεν έτρωγα πρωινό πριν, αυτό είναι που έπαιξε ρόλο. Έχει αλλάξει η ζωή μου. Το τελευταίο δεκαπενθήμερο έκοψα και το τσιγάρο.» δήλωσε!

Επίσης μίλησε για τον 25χρονο γιο του που κάνει life coaching:

Στο «κουτί με τις αναμνήσεις» που έφερε μαζί του στην εκπομπή, μαζί με άλλα αγαπημένα του αντικείμενα βρισκόταν και μια ιδιαίτερα χαριτωμένη παιδική φωτογραφία του ηθοποιού. Ακόμη μίλησε για την αγαπημένη μας σειρά Άγριες Μέλισσες που θα συνεχιστούν και για 3η χρονιά λέγοντας: Κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Θέλω κάθε μέρα να βελτιώνομαι. Οι θαυμαστές με λένε ενωμοτάρχης της καρδιάς μας.

Γιώργος Σουξές: Αποκαλύπτει την δίαιτα του και spoiler για τις Άγριες Μέλισσες

Ολοκληρώνοντας απάντησε αινιγματικά για την εξέλιξη του ρόλου του: Ένα ενωμοτάρχης που θα γίνει διοικητής θα παντρευτεί κιόλας. Γονατίζει κάτω» είπε ο αγαπημένος ηθοποιός΄.

 

 

 

Close