Η Γη της Ελιάς: Παντρεύονται ο Αλέξης και η Μυρτάλη

Η Γη της Ελιάς: Αλέξης και η Μυρτάλη  παντρεύονται στην πραγματικότητα .Μετά από 6 μήνες σχέσης ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησιάς 

AAAX ΤΙ ΖΕΥΓΟΣ ΘΕΕ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

Η «Γη της Ελιάς» έχει κερδίσει τη λατρεία του τηλεοπτικού κοινού από την πρώτη ημέρα προβολής της στο Mega, με τη σειρά να καθηλώνει σε κάθε της επεισόδιο με τις συνταρακτικές της εξελίξεις, ως η κορυφαία ίσως δουλειά του Αντρέα Γεωργίου και της παρέας του, χωρίς φυσικά να λείπουν και οι έρωτες.

Πολλά είναι, μάλιστα, τα love stories που έχουμε αγαπήσει. Μυρτάλη και Στέφανος στην αρχή, Βασιλική και Φίλιππος ως οι αγαπημένοι του κοινού με διαφορά, αν κρίνουμε από το Twitter μαζί με την Ιουλία και τον Στάθη, Ιουλία και Γιώργης, Μάνος και Μαρίνα, Ευτυχία και Αποστόλης, Αθηνά και Ιάκωβος, Χάιδω και Λυκούργος, Κωνσταντίνος και Ισμήνη, Άννα και Λεωνίδας και πολλά ακόμη είναι τα ζευγάρια, που μας έχουν απασχολήσει. Πολλές φορές, μάλιστα, αναρωτιούνται πολλοί αν υπάρχει έστω κι ένα από αυτά τα ζευγάρια με την υπέροχη χημεία, που είναι μαζί και στη ζωή.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Ιδέα της Ασπασίας το έμφραγμα της Αρετής

Η Γη της Ελιάς: Παντρεύονται ο Αλέξης και η Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Οι Βρεττάκοι παίρνουν την μικρή Αγγελική

Κι όμως, τον τελευταίο καιρό αποκαλύφθηκε πως υπάρχει όντως ένα ζευγάρι, που δεν είναι ακριβώς μαζί στη σειρά, αλλά στην πραγματικότητα τουλάχιστον είναι τρελά ερωτευμένοι. Για την ακρίβεια, μπορεί ο Αλέξης να βλέπει τη Μυρτάλη… στην φαντασίωσή του, αλλά στη ζωή ο Αλέξης Σκουρλέτης και η Αφροδίτη Λιάντου είναι μαζί, ενθουσιάζοντας το κοινό.

«Μυρτάλη» και «Αλέξης» ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας
Τώρα, μάλιστα, όπως αναφέρει το «Yes Magazine», είναι η στιγμή που η Εβελίνα Παπούλια να δει την κόρη της ντυμένη νυφούλα. Η νεαρή ηθοποιός, που έχει ενθουσιάσει ως μια νέα ανακάλυψη του Γεωργίου στη δουλειά της, καθώς φυσικά και για τη συγκλονιστική ομορφιά της, δείχνει να βρήκε στον Σκουρλέτη το άλλο της μισό και, μετά από έξι μήνες σχέσης, το δημοσίευμα αναφέρει πως ετοιμάζονται να παντρευτούν.

Η Γη της Ελιάς: Παντρεύονται ο Αλέξης και η Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτή είναι η μεγάλη αποκάλυψη στο φινάλε της σειράς

Μπορεί πριν από λίγο καιρό, μάλιστα, η Αφροδίτη να είχε σχέση με τον Γιώργο Μαλτέζο, αλλά μετά τον χωρισμό τους στις αρχές του 2022, το ειδύλλιο εξελίχθηκε με ταχύτατους ρυθμούς με το συνάδελφό της, ο οποίος οφείλουμε να αναφέρουμε, ότι έχει… τρελάνει κόσμο, τόσο με τη γοητεία του όσο και με τον εκπληκτικό τρόπο, που υποδύεται τον, τουλάχιστον ανισόρροπο, χαρακτήρα του.

Η Γη της Ελιάς: Παντρεύονται ο Αλέξης και η Μυρτάλη

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Μακελειό πριν τον γάμο

Η σχέση τους δείχνει να είναι χτισμένη σε γερά θεμέλια και η Παπούλια, μάλιστα, έχει γνωρίσει και εγκρίνει το… γαμπρό της σύμφωνα με το athensmagazine.gr . Το ζευγάρι, με τη βοήθεια της καταξιωμένης ηθοποιού, ετοιμάζει ένα μεγάλο πάρτι, χωρίς να έχει ορίσει ημερομηνία λόγω των καθημερινών γυρισμάτων στη «Γη της Ελιάς», αλλά το βέβαιο είναι πως θα προσφέρουν ένα μεγάλο κοσμικό γεγονός.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close