Η Γη της Ελιάς: Μακελειό πριν τον γάμο

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι δραματικές αφού θα δούμε να γίνεται μακελειό πριν τον γάμο. 

Η δεύτερη σεζόν ξέρουμε πότε θα προβληθεί; Γιατί εμείς δεν μπορούμε να μείνουμε με την αγωνία ένα ολόκληρο Καλοκαίρι ρε παιδιά!

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος δεχόταν σeξουαλική κακοποίηση από 10 ετών-Η συγκλονιστική εξομολόγησή

Η γη της ελιάς, βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία για τη φετινή σεζόν με την αυλαία να πέφτει την Πέμπτη 30 Ιουνίου στις 9:00 το βράδυ. Μέχρι τότε πρόκειται να συμβούν ευχάριστα και δυσάρεστα γεγονότα όπως θα δούμε στα τελευταία επεισόδια της σειράς.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα γνωρίζει την εγγονή του Ισίδωρου και σκέφτεται την μητρότητα

Η Γη της Ελιάς-Δημήτρης-

Ο Δημήτρης συνεχίζει να εκβιάζει την Αθήνα προκειμένου να του δώσει ένα χρηματικό ποσό για να μην αποκαλύψει ότι ήταν οι εραστές. Βέβαια η Αθηνά δείχνει να μη φοβάται τις απειλές του, να τον αντιμετωπίσει και να στραφεί εναντίον του.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Πεθαίνει η Φανή;

Η Γη της Ελιάς-Δημήτρης-Αθηνά-

Όμως δεν είναι μόνο εκείνη. Ο Δημήτρης βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών προσώπων, συγκεκριμένα του Δημοσθένη και του Κωνσταντίνου επειδή μπλέχτηκε με έναν αντίπαλο κύκλωμα ναρκωτικών στο οποίο τον έβαλε ο Ανέστης.

Δείτε ακόμα Ο Φίλιππος από την Γη της Ελιάς μιλά για την Βασιλική

Η Γη της Ελιάς-Δημοσθένης-

Ενώ ο Κουράκος διαπιστώνει πως ο νεαρός κρύβει ένοχα μυστικά και αρχίζει να τον υποψιάζεται ο τελευταίος έχοντας ενημερωθεί για τις όλο και πιο συχνές επαφές που έχει ο Δημήτρης με τον Ανέστη δίνει εντολή να τον παρακολουθούν.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία μεταφέρεται αιμόφυρτη στο νοσοκομείο

Η Γη της Ελιάς-Δημοσθένης-Κωνσταντίνος-

Ωστόσο τα πράγματα παίρνουν απρόσμενη τροπή αφού ο Δημοσθένης και ο Κωνσταντίνος στήνουν θανάσιμη παγίδα στο Δημήτρη και τον Ανέστη και του βγάζουν από τη μέση.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη καταφέρνει να γίνει μισητή σε όλη την Μάνη

Η Γη της Ελιάς-Κωνσταντίνος-

Οι δύο νέοι πέφτουν νεκροί και το δυσάρεστο νέο με το διπλό φονικό διαδίδεται γρήγορα και συγκλονίζει την κλειστή κοινωνία της Μάνης. Μάλιστα από εκείνη τη στιγμή αρχίζουν συνταρακτικές αποκαλύψεις.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

 

Close