Η Γη της Ελιάς-Αντιγόνη-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού αυτή είναι η μεγάλη αποκάλυψη στο φινάλε της σειράς.

Αυτά μας κάνει ο Γεωργίου και θα μετράμε δευτερόλεπτα μέχρι να έρθει ο δεύτερος κύκλος…Αχ, μαύρο Καλοκαίρι θα περάσουμε!

Όπως έχουμε δει τόσο ο Μάνος όσο και ο Ισίδωρος έχουν ξετρελαθεί με τη μικρή Μαρίνα. Μάλιστα μέχρι στιγμής ο Ισίδωρος κρατάει την υπόσχεσή του στη Φανή και δεν ζητάει τίποτα παραπάνω από το να μαθαίνει νέα και να βλέπει τη μικρή εγγονή του.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος δεχόταν σeξουαλική κακοποίηση από 10 ετών-Η συγκλονιστική εξομολόγησή

Η Γη της Ελιάς-Ισίδωρος-Φανή-

Ωστόσο ο Ισίδωρος δεν έχει σταματήσει στιγμή να σκέφτεται τον τρόπο με τον οποίο η Αντιγόνη έδωσε το παιδί της. Έτσι κάποια στιγμή αποφασίζει να της κάνει μία συζήτηση και για τον τρόπο με τον οποίο έδωσε το μωρό της. Η Αντιγόνη εξακολουθεί να μην μπαίνει σε λεπτομέρειες.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα γνωρίζει την εγγονή του Ισίδωρου και σκέφτεται την μητρότητα

Η Γη της Ελιάς-μικρή Μαρίνα-Ισίδωρος-

Σου είπα ότι ήταν να μάθεις. Δεν μπορώ να σου πω τίποτα άλλο.“, του λέει. Αυτός όμως αρχίσει να την πιέζει “Αντιγόνη σε παρακαλώ πρέπει επιτέλους να μάθω την αλήθεια για την εγγονή μου και να είσαι σίγουρη ότι θα μάθω τα πάντα.” επιμένει.

Δείτε ακόμα Ο Φίλιππος από την Γη της Ελιάς μιλά για την Βασιλική

Η Γη της Ελιάς-Αντιγόνη-

Έτσι η Αντιγόνη αναγκάζεται να του αποκαλύψει όλη την αλήθεια. “Αυτό είναι το μοναδικό μυστικό που έχω κρατήσει. Επιπλέον είναι αδύνατον να σου κρύβω πράγματα. Με βοήθησε μία γυναίκα να το κάνω.” του αποκαλύπτει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία μεταφέρεται αιμόφυρτη στο νοσοκομείο

Ο Ισίδωρος την πιέζει, “ποια γυναίκα; Την ήξερες; Γιατί να το κάνει; Πήρε λεφτά;” την κατακλύζει με ρωτήσεις. Η Αντιγόνη συνεχίζει δίνοντάς του όλες τις λεπτομέρειες. “Η γυναίκα που με βοήθησε, που μεσολάβησε δηλαδή να δώσω το μωρό στη Φανή πριν 6 χρόνια είναι η Μαρία, η μητέρα της Αθηνάς.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη καταφέρνει να γίνει μισητή σε όλη την Μάνη

Η Γη της Ελιάς-Αντιγόνη-

Ο Ισίδωρος μένει έκπληκτος όμως η Αντιγόνη τον προλαβαίνει. “Όχι Αθηνά δεν ξέρει τίποτα όπως μπορεί να φαντάζεσαι. Η Αθηνά δεν ξέρει καν ότι γνωριζόμαστε με τη μητέρα της και δεν θέλω να το μάθει ποτέ.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης γονατίζει οικονομικά τον Στάθη

Το έχω υποσχεθεί στη Μαρία ότι η Αθήνα δεν θα μάθει ούτε για τη σχέση μας ούτε για αυτό που μας ενώνει και εσύ δεν θα πεις πουθενά τίποτα.” του λέει αυστηρά.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη με αυτά που έχει περάσει θα έπρεπε να είναι ψυχιατρείο

Ο Ισίδωρος όμως όπως θα δούμε από τον Σεπτέμβριο δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Θα έρθει σε επαφή με τη Μαρία και θα προσπαθήσει να φέρει κοντά με τη μικρή ακόμα και την Αντιγόνη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close