Η Γη της Ελιάς-Ασπασία-Αρετή-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού θα δούμε πως ήταν ιδέα της Ασπασίας το έμφραγμα της Αρετής. 

Η Αρετή από μόνη της ήταν ανυπόφορη και μας φέρατε και την δίδυμή της…

Η αγαπημένη ηθοποιός Βάσαι Παναγοπούλου παραχώρησε μία αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή Ελένη και μίλησε για τον ρόλο της στην σειρά η γη της ελιάς αλλά και τις εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια.

Δείτε ακόμα Ο Φίλιππος από την Γη της Ελιάς μιλά για την Βασιλική

Πιο συγκεκριμένα η Ασπασία (Βάσια Παναγοπούλου) και ο Δημοσθένης μετακόμισαν οριστικά στην Μάνη, διότι ο Δημοσθένης ήθελε να παρακολουθεί από κοντά την εγκληματική οργάνωση που διοικεί. Μέχρι τώρα οι τηλεθεατές έχουν το εξής ερωτηματικό.

Η Γη της Ελιάς-Ασπασία-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία μεταφέρεται αιμόφυρτη στο νοσοκομείο

Η Ασπασία γνωρίζει άραγε για τις εγκληματικές ενέργειες του Δημοσθένη; Μήπως επιλέγει να κρατά τα μάτια κλειστά; Μήπως ακόμη δεν έχει χρειαστεί να ανακαλύψουμε ότι και αυτή γνωρίζει ακριβώς πως βγάζει τόσα χρήματα ο σύζυγός της;

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη καταφέρνει να γίνει μισητή σε όλη την Μάνη

Λοιπόν σύμφωνα με την Βάσια Παναγοπούλου η Ασπασία δεν έχει ιδέα. Είναι μία τυπική και παραδοσιακή σύζυγος που ανέχεται άσχημες συμπεριφορές, επειδή δεν θέλει να χαλάσει το σπίτι της με τίποτα. Δεν έχει ιδέα για τις εγκληματικές ενέργειες του συζύγου της.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης γονατίζει οικονομικά τον Στάθη

Η Γη της Ελιάς-Ασπασία-

«Η Ασπασία δεν έχει παρελθόν περίεργο. Είναι μία σύζυγος του παλιού καιρού. Ανέχεται τα πάντα και δε διαλύει για κανέναν λόγο τον γάμο της. Δεν γνωρίζει το παρελθόν του Δημοσθένη», σύμφωνα με την ίδια.

Μάλιστα η Βάσια Παναγοπούλου δεν δίστασε να δώσει και ένα πολύ δυνατό spoiler σχετικά με τις εξελίξεις στην γη της ελιάς. Η Ασπασία είναι μία γυναίκα πανέξυπνη και ο μόνος λόγος που είναι τόσο υποτακτική στον Δημοσθένη, είναι επειδή νομίζει πως με αυτόν τον τρόπο θα συντηρήσει τον γάμο τους.

Όταν λοιπόν μαθαίνει πως ο Στάθης χωρίζει οριστικά από την Αρετή, εκείνη πιστεύει πως πρέπει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να τα ξαναβρούν. Άλλωστε για την Ασπασία, ποτέ δεν πρέπει να χαλάς το σπίτι σου.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη με αυτά που έχει περάσει θα έπρεπε να είναι ψυχιατρείο

Η Γη της Ελιάς-Ασπασία-Αρετή-

Αποφασίζει λοιπόν να πείσει την Αρετή να προσποιηθεί ότι περνάει έμφραγμα για να τραβήξει την προσοχή του Στάθη. «Το έμφραγμα θα το σκαρώσουν μαζί και η Ασπασία θα την βοηθήσει πολύ σε αυτό. Άλλωστε, η Αρετή το έχει ξανά κάνει, όπως τότε με την απόπειρα αυτοκτονίας».

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος καταρρέει

Έτσι λοιπόν ύστερα από συμβουλές της Ασπασίας, η Αρετή στα επόμενα επεισόδια θα ξεκινά να λέει ψέματα παντού ότι έχει πόνους στην καρδιά κι έτσι όλοι θα νομίζουν πως περνάει έμφραγμα. Η Ασπασία όχι μόνο θα την στηρίξει αλλά θα φτάσει την κατάσταση στα άκρα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

 

Close