Η Γη της Ελιάς: Το ζεϊμπέκικο του Κουράκου

Η Γη της Ελιάς: O αστυνόμος Γιώργης Κουράκος ή αλλιώς Αλέξανδρο Μαρτίδη όπως είναι το όνομα του, μεράκλωσε και… χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο!

ΠΩΠΩ ΜΙΑ ΣΤΡΟΦΆΡΑΑ ΕΛΑ ΓΙΩΡΡΓΗΗΗ

O αστυνόμος Γιώργης Κουράκος από τη Γη της Ελιάς μεράκλωσε και… χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο! Αυτή τη στιγμή απαθανάτισε η Ιφιγένεια Τζόλα την οποία και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!

Η Γη της Ελιάς: Το ζεϊμπέκικο του Κουράκου

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος γυρίζει απο την Ισπανία;

Η Ιφιγένεια διασκέδασε με τον Αλέξανδρο Μαρτίδη, ο οποίος υποδύεται τον αστυνόμο στη Γη της Ελιάς και είδαμε ότι δεν έχει μόνο ταλέντο στην υποκριτική αλλά και στον χορό!

Ποιος είναι ο Αλέξανδρος Μαρτίδης;

Είναι 33 ετών

Ζει στη Λευκωσία

Ανήκει στο ζώδιο του Αιγόκερου

Ο πατέρας του είναι τραγουδιστής και μουσικός και η μητέρα του ήταν για πολλά χρόνια διευθύνουσα σύμβουλος σε μια ασφαλιστική εταιρεία και λόγω της δουλειάς της έχει γυρίσει όλον τον κόσμο, από Αμερική μέχρι Ευρώπη

Η Γη της Ελιάς: Το ζεϊμπέκικο του Κουράκου

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά δέχεται φρικτά βασανιστήρια στη φυλακή

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του gossip-tv, έχει έναν αδελφό που ζει μόνιμα στο Βερολίνο, στα 23 του απέκτησε μία κόρη που υπεραγαπά και σήμερα είναι 10 ετών.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή μπαίνει σε περιπέτειες

Έχει κάνει πολλές δουλειές προτού ασχοληθεί με την υποκριτική. Δούλεψε σερβιτόρος, σε κουζίνα εστιατορίου, οικοδόμος, έκανε delivery, δούλεψε σε ξενοδοχείο τα καλοκαίρια και στα 21 του κατάφερε να ανοίξει και δικό του κατάστημα με ρούχα. Έχει δουλέψει επίσης ως «πόρτα» σε νυχτερινά μαγαζιά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Οι τύψεις βασανίζουν την Ευτυχία

Ξεκίνησε να σπουδάζει στη Δραματική Σχολή “Βλαδίμηρος Καυκαρίδης” στη Λευκωσία, σταμάτησε μετά από ένα χρόνο σπουδών. Ύστερα από παρότρυνση ανθρώπου από το φιλικό του περιβάλλον, επέστρεψε το 2016 για να ολοκληρώσεις τις σπουδές του!

 

Close