Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά δέχεται φρικτά βασανιστήρια στη φυλακή

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε την Αθηνά δέχεται φρικτά βασανιστήρια στη φυλακή.

Βρε την καημένη… για να δούμε θα ξεμπλέξει εύκολα…

Η Αθηνά οδηγείται στη φυλακή και ζει τις χειρότερες ημέρες της ζωής της, στην γη της ελιάς. Ο Κουράκος δεν κάνει πίσω και την αφήνει να υποφέρει, παρόλο που εκείνη ουρλιάζει πως είναι αθώα.

Η Μαργαρίτα, γνωρίζοντας την πικρή αλήθεια για την ξαδέλφη της, αποφασίζει να δράσει. Πείθει τα κοντινά της άτομα πως η Αθηνά δεν ήθελε να τους ξεγελάσει, απλώς ήταν φανερά απελπισμένη…

Η Γη της Ελιάς: Η δεσμοφύλακας φτάνει την Αθηνά μέχρι τον θάνατο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Υπεράνω υποψίας ο Δημοσθένης

Ο Δημήτρης είναι νεκρός και ο Κουράκος χαίρεται με τη συγκεκριμένη του νίκη. Η Αθηνά βρίσκεται στις φυλακές, απομονωμένη, σε άθλια κατάσταση, στην γη της ελιάς. Όπως πρώτα ανέφερε το Youfly.com, εκεί θα συναντήσει μία αδίστακτη δεσμοφύλακα, την οποία θα υποδυθεί η τραγουδίστρια Ελπίδα.

Γη της Ελιάς: Η Αθηνά δολοφόνος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα τρέμει για την Μυρτάλη

Η ζωή της Αθηνάς θα μετατραπεί σε κόλαση. Κάποιος έχει βάλει την δεσμοφύλακα να βασανίσει την ηρωίδα της σειράς, χωρίς να αποκαλύπτει τον πραγματικό της σκοπό.

Γη της Ελιάς: Η Αθηνά δολοφόνος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη θέλει να πάρει το παιδί της από τον Μάνο και την Μαρίνα

Σύμφωνα με το Youfly.com, η Αθηνά λυγίζει στα χέρια της, ικετεύοντας για βοήθεια. Στη Μάνη, όμως, όλοι της έχουν γυρίσει την πλάτη, εκτός από την Μαργαρίτα.

Θα καταφέρει η ξαδέλφη της να βρει δικηγόρο και να την αθωώσει; Το δικαστήριο πλησιάζει και οι ένορκοι δε δείχνουν ιδιαίτερα “φιλικοί” και προσιτοί…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close